Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Arches National ParkTundra Viatges

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Arches és un dels parcs més visitats dels Parcs Nacionals dels Estats Units

Viatges Estats Units: Arches National Park

Al igual que la majoria dels principals Parcs Nacionals dels Estats Units, el Parc Nacional Arches també es troba a la costa oest dels Estats Units. Exactament, a l'estat d'Utah, sens lloc a dubtes un dels més afortunats pel que fa a parcs nacionals.

 

El Parc Nacional Arches és una autèntica meravella de la naturalesa, una visita obligada durant tot viatge a la costa oest dels Estats Units. "Per què?", us preguntareu vosaltres. Doncs, ni més ni menys, que per protegir la major concentració d'arcs naturals del món, sublims extensions de pedra que desafien la gravetat, únics i delicats, indescriptibles obres d'art producte únicament dels elements de la naturalesa.

 

Tal és la seva bellesa i exclusivitat, que són milers i milers de persones les que cada any decideixen visitar el Parc Nacional Arches durant el seu viatge a la costa oest dels Estats Units, convertint el Parc Nacional Arches en un dels més populars i visitats dels Parcs Nacionals dels Estats Units.

 

Però, què podem fer al Parc Nacional Arches a més a més de poder conèixer la major concentració d'arcs del món? A Arches podreu també gaudir de la pràctica d'esports com per exemple el senderisme, el ciclisme i fins i tot l'escalada.

 

Arribats a aquest punt molt probablement la següent pregunta que us vingui a la ment és "Quant de temps necessito per visitar el Parc Nacional Arches?" o "Quin és el millor moment per viatjar al Parc Nacional Arches?", doncs aquestes són dos de les preguntes que més acostumen a fer-nos els nostres clients. Si aquest és també el vostre cas, no heu de preocupar-vos per res, nosaltres som especialistes en viatges als Estats Units i coneixem tots i cadascun dels Parcs Nacionals dels Estats Units, la qual cosa ens permetrà aclarir aquests i altres dubtes que us puguin sorgir.

 

Podreu consultar totes les nostres propostes de viatge als Estats Units fent clic aquí. Si desitges rebre pressupost per alguna de les nostres propostes de viatge als Estats Units, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Cap de les nostres propostes de viatge als Estats Units s'ajusta a la teva idea de viatge? Tranquil, som especialistes en viatges als Estats Units i podem dissenyar el teu viatge als Estats Units a mida. Òbviament aquest no és un servei que oferim de manera gratuïta ni per les hores de treball que requereix ni per l'atenció personalitzada que implica, però segurament això no serà un inconvenient atès que desitges que organitzin per a tu el millor dels viatges als Estats Units.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que el Parc Nacional Arches pot oferir-te!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí