Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Capitol Reef National ParkTundra Viatges

Capitol Reef és el parc nacional menys massificat dels parcs nacionals de Utah, malgrat la seva sorprenent geografia i captivadores paisatges.

Viatges Estats Units: Capitol Reef National Park

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Capitol Reef és un dels nombrosos parcs nacionals que alberga Utah, sens lloc a dubtes l'estat més afortunat de la costa oest dels Estats Units pel que fa a parcs nacionals.

 

Situat a poca distància dels Parcs Nacionals Arches, Canyonlands i Bryce, el Parc Nacional Capitool Reef és una parada habitual durant tots els viatges a la costa oest dels Estats Units. Especialment entre aquells que desitgen conèixer els principals Parcs Nacionals de Utah i de la costa oest dels Estats Units.

 

La principal característica del Parc Nacional Capitol Reef és el plegament Waterpocket, una protuberància de cent seixanta quilòmetres de longitud a l'escorça terrestre. Però, al Parc Nacional Capitol Reef trobareu també profunds, estrets i serpentejants canons; a més a més d'enormes cúpules, formacions rocoses aïllades, espires de marès i valls que fa segles que no es llauren, però que sorprenentment i malgrat això continuen donant fruit i on encara avui poden trobar pomeres, pereres i albercoquers.

 

El Parc Nacional Capitol Reef és molt probablement el menys conegut dels Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, motiu pel qual també és un dels que més sorprenen.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i entre les nostres destinacions més sol·licitades es troben els Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, entre els quals s'inclou el Parc Nacional Capitol Reef.

 

Aquí podràs consultar les nostres propostes de viatges als Estats Units més populars. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si desitges rebre pressupost per a algun dels nostres viatges als Estats Units, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí. Rebràs resposta en un termini màxim de 48 hores. Si no és així, per favor consulta la safata de correu no desitjat del teu e-mail. En el cas que el nostre e-mail tampoc es trobi allí, si us plau contacta amb nosaltres per telèfon perquè això vol dir que no hem rebut la teva petició.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix dels Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí