Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Bryce Canyon National ParkTundra Viatges

El Parc Nacional Bryce Canyon és un dels parcs nacionals més bonics dels Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, una visita obligada durant tot viatge als Estats Units

Viatges Estats Units: Bryce Canyon National Park

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Bryce Canyon és un dels nostres parcs favorits dels Parcs Nacionals dels Estats Units, una visita obligada durant tot viatge als Estats Units.

 

Creat el 1928 i amb una extensió de prop de cent cinquanta quilòmetres quadrats, el Parc Nacional Bryce Canyon no és un canó ni res que s'assembli, sinó un amfiteatre amb forma de ferradura situat als peus d'un elevat altiplà cobert per densos boscos.

 

Entre els principals atractius del Parc Nacional Bryce Canyon es troben els seus hoodoos o xemeneies de fades, icona indiscutible del parc. Són precioses formacions geològiques resultat de l'erosió dels elements naturals com l'aigua, el gel i per descomptat el vent.

 

Les tonalitats crema dels hoodoos del Parc Nacional Bryce contrasten amb el color verd intens dels boscos de l'altiplà, donant lloc a un dels paisatges més inspiradors de la costa oest dels Estats Units, un autèntic espectacle natural que probablement mantindreu en la vostra memòria durant la resta de les vostres vides.

 

Però el Parc Nacional Bryce Canyon no és un parc merament panoràmic, malgrat la gran bellesa del seu paisatge, sinó que també és un excel·lent lloc per a la pràctica d'esports com per exemple el senderisme durant la primavera, estiu i tardor, i l'esquí nòrdic durant l'hivern.


Fent clic aquí podràs consultar les nostres propostes més populars de viatges als Estats Units , la majoria dels quals inclouen els Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, entre els que s'inclou el Parc Nacional Bryce Canyon.

 

Per a conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, per favor utilitza el nostre cercador de viatges.

 

En el cas d'estar interessat en alguna de les nostres propostes de viatge als Estats Units i desitjar rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

En el cas que cap de les nostres propostes de viatge als Estats Units s'ajusti a la teva idea de viatge i desitgis que t'assessorem sobre la destinació i dissenyem a la teva mida el teu viatge als Estats Units, en base a les teves necessitats, preferències i desitjos, contacta amb nosaltres i t'informarem sobre el procediment a seguir. Prèviament, però, és important que sàpigues que aquest no és un servei que oferim de forma gratuïta per l'atenció personalitzada que implica i totes les hores de treball que requereix.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix dels Parcs Nacionals de la costa oest!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí