Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Zion National ParkTundra Viatges

Situat a la costa oest dels Estats Units, Zion és un dels parcs nacionals més populars i visitats de l'estat d'Utah

Viatges Estats Units: Zion National Park

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Zion és un dels parcs nacionals més visitats dels Estats Units gràcies a la seva proximitat a l'aeroport de Las Vegas, del que li separen poc més de 200 km.

 

El Parc Nacional Zion va ser el primer dels Parcs Nacionals de Utah a establir-se, a data de 1959, i cobreix una superfície de gairebé sis-cents quilòmetres quadrats.

 

Entre els principals tresors que protegeix el Parc Nacional Zion s'inclouen algunes de les formacions geològiques més impressionants i escarpades de la costa oest dels Estats Units. I és que al Parc Nacional Zion descobrireu un món de profunds i estrets canons dominats per nombrosos rierols, salts d'aigua, jardins penjants de flors silvestres i frondosos boscos.

 

Al Parc Nacional Zion el terreny muta vertiginosament des de les planes desèrtiques fins a les profundes valls cobertes per espessos boscos, dividits per canons tan emblemàtics com Zion Narrows, on es poden tocar les dues parets al mateix temps.

 

Però si per alguna cosa es caracteritza el Parc Nacional Zion és pels seus imponents penya-segats, que amb una alçada de fins els tres-cents cinquanta metres, constitueixen un fantàstic escenari pels amants de la fotografia, doncs presenten tonalitats que van des del color crema fins al vermellós i ofereixen molt bones oportunitats per experimentar amb colors, textures i llums.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units. Coneixem el Parc Nacional Zion, així com la resta de Parcs Nacionals de Utah i de la costa oest dels Estats Units.

 

Organitzem viatges als Estats Units principalment tipus Fly & Drive i aquí podreu consultar les nostres propostes de viatge més populars. Si desitgeu conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, us recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Dissenyem i organitzem els nostres propis viatges als Estats Units, el que ens permet modificar totes les nostres propostes de viatge en base a les vostres preferències. És a dir, podem afegir o llevar nits allí on ho desitgeu, i fins i tot canviar la ruta del viatge tal com vosaltres desitgeu.

 

Si cap de les nostres propostes de viatges als Estats Units s'ajusta a la vostra idea de viatge i desitgeu que dissenyem i pressupostem totalment a mida el vostre viatge als Estats Units, també és possible. Tanmateix, per les hores de treball que requereix i l'atenció personalitzada que implica, aquest no és un servei que oferim de manera gratuïta, sinó que requereix el pagament previ d'una quantitat. Quantitat que es restarà del preu del viatge si finalment confirmeu la reserva del vostre viatge amb nosaltres.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudiu de tot el que posen a la vostra disposició els Parcs Nacionals de Utah i de la costa oest dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí