Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Nova YorkTundra Viatges

Nova York és una de les visites obligades durant tot viatge als Estats Units i una de les nostres ciutats favorites dels Estats Units

Viatges Estats Units: Nova York

Nova York és una de les grans capitals de la costa est dels Estats Units, una de les nostres ciutats favorites dels Estats Units i sens dubte una visita obligada durant tot viatge als Estats Units.

 

Formada per cinc grans barris: Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens i el Bronx; Nova York rep cada any gairebé seixanta milions de visitants. Per alguna cosa serà, no us sembla?

 

Entre els principals atractius i icones de Nova York trobareu un dels parcs de ciutat més grans dels Estats Units, com és el Central Park. Aquest és un lloc fantàstic per passejar, per gaudir d'un improvisat picnic i fins i tot per practicar el teu esport favorit.

 

Però Central Park no és l'únic parc amb què compta Nova York, ja que són nombroses les zones verdes i jardins que podrem trobar a aquesta gran ciutat, com ara Gramercy Park, Bryant Park i el High Line al Meat Packing District.

 

Entre els principals atractius i icones de Nova York trobareu també gratacels tan emblemàtics com l'Empire State. Qui no recorda l'escena de King Kong pujat a l'Empire State? Qui no ha vist mai una foto de l'Empire State il·luminat?

 

Òbviament, pujar a l'Empire State és un "must" durant tot viatge a Nova York. No obstant això, per gaudir de les millors vistes de l'Empire State cal pujar al Top Of The Rock, un altre dels grans atractius i principals icones de Nova York.

 

Al sud de l'Empire State trobareu també el Flatiron, un altre dels centenaris i icònics gratacels de Nova York, també conegut com l'edifici Fuller en honor al fundador de l'empresa constructora que va finançar l'obra.

 

Però, si parlem de Nova York, no podem obviar parlar dels seus ponts, entre els quals especial menció mereix el pont de Brooklyn, sens dubte el més bell de tots i que et recomanem creuar durant el vostre proper viatge a Nova York; ni dels seus museus, entre els quals destaquen el MOMA, el Gugguenheim, el Metropolitan i el de Ciències Naturals.

 

Entre les grans experiències que tindràs ocasió de viure durant el teu gran viatge a Nova York s'inclou una de les ofertes musicals més amples dels Estats Units i del planeta, entre clubs de música en viu i sales de concert, com ara ho són el Ràdio City Hall i els clubs de Jazz de l'East Village.

 

Nova York també és coneguda per la seva extensa i interessant oferta teatral, que inclou des dels reconeguts i populars musicals de Broadway fins a obres de teatre alternatiu com ara Stomp, que tants anys va estar en cartellera.

 

I per aguantar el ritme i poder gaudir de tot el que Nova York pot oferir-te, cal que t'alimentis bé i això no serà un problema a Nova York, que compta amb una de les més amples ofertes gastronòmiques d'Estats Units i del planeta, amb restaurants de tot tipus i per a totes les butxaques. I si t'agrada mínimament el dolç, no et pots perdre Cafè Angelique, Onze Upon A Time i, sobretot, Lalo Caffe durant el teu proper viatge a Nova York.

 

Per descomptat Nova York és molt més del que t'hem explicat aquí, però per començar a fer-te una idea et valdran aquestes referències. Si reserves el teu viatge als Estats Units amb nosaltres i inclous Nova York a l'itinerari, a la documentació del viatge trobaràs més informació sobre Nova York i els seus "must do's".

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units i oferim viatges a Nova York en combinació amb els nostres viatges a la costa oest dels Estats Units.

 

Aquí podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que Nova York pot oferir-te!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí