Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Sequoia i Kings Canyon National ParkTundra Viatges

Som especialistes en viatges als Estats Units i coneixem de primera mà els parcs nacionals de la costa oest, entre els quals s'inclouen Sequoia i Kings Canyon National Park

Viatges Estats Units: Sequoia i Kings Canyon National Park

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Sequoia i Kings Canyon pertany a l'estat de Califòrnia i alberga 34 boscos de sequoies gegants, els arbres més grans del món.

 

D'entre les sequoies gegants del Parc Nacional Sequoia i Kings Canyon, esment especial mereix el General Sherman per ser l'exemplar més gran del món, amb més de vuitanta-cinc metres d'alçada i més d'onze metres de base.

 

Però, a més a més de sequoies gegants, al Parc Nacional Sequoia i Kings Canyon trobareu també imponents pics de faldilles escarpades, profunds canons i nombroses cavernes. Sens lloc a dubtes, tot això dóna lloc a un dels paisatges més captivadors de la costa oest dels Estats Units.

 

Si tens previst viatjar a la costa oest dels Estats Units, t'interessarà saber que és possible visitar el Parc Nacional Sequoia i Kings Canyon durant tot l'any. Tanmateix, a finals d'octubre arriben les primeres neus, que cobriran el paisatge d'un preciós mantell blanc fins a finals de maig aproximadament.

 

Som una agència de viatges especialitzada als Estats Units i organitzem viatges als Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units durant tot l'any.

 

Fent clic aquí podràs conèixer les nostres propostes de viatges als Estats Units més populars. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, inclosos tots els viatges als Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si desitges rebre pressupost per a algun dels nostres viatges als Estats Units, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si desitges que dissenyem i organitzem el teu viatges als Estats Units a mida, si us plau llegeix la informació continguda aquí.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix dels tresors naturals que protegeixen els Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí