Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Yosemite National ParkTundra Viatges

Ubicat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Yosemite és un dels més populars dels Parcs Nacionals dels Estats Units

Viatges Estats Units: Yosemite National Park

Entre els principals atractius dels Estats Units es troben els seus parcs nacionals, la majoria dels quals se situen a la costa oest dels Estats Units i que són de visita obligada durant tot viatge als Estats Units.

 

Entre els principals parcs nacionals dels Estats Units es troba el Parc Nacional Yosemite, sens dubte un dels més populars i visitats dels parcs nacionals dels Estats Units.

 

El Parc Nacional Yosemite es troba a Califòrnia, que a la seva vegada és també un dels estats més populars i visitats dels Estats Units.

 

Yosemite va ser establert com a Parc Nacional el 1.890 i protegeix una extensió d'una mica més de tres mil quilòmetres quadrats. Però vam haver d'esperar fins el 1.984 per a que fos declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. I és que al Parc Nacional Yosemite trobarem alguns dels paisatges més captivadors dels Parcs Nacionals dels Estats Units, alguns dels més inspiradors de la costa oest dels Estats Units.

 

Entre els principals atractius del Parc Nacional Yosemite trobarem algunes de les cascades més famoses dels Estats Units, a més de profundes valls, imponents parets de granit, extensos prats i alguns dels éssers vius més alts dels Estats Units: les sequoyes gegants.

 

Probablement en aquests moments ja molts de vosaltres us estigueu preguntant quants dies fan falta per visitar el Parc Nacional Yosemite, quines excursions podem fer al Parc Nacional Yosemite o quin és el millor moment per viatjar al Parc Nacional Yosemite. Si aquest és el teu cas, estarem encantats d'aclarir aquest i qualsevol altre dubte que puguis tindre sobre el Parc Nacional Yosemite i els Parcs Nacionals dels Estats Units. Fins i tot, si ho desitges, també podem dissenyar el teu viatge als Estats Units a mida. Ara bé, cal tindre present que aquests no son serveis que oferim de manera gratuïta donada l'atenció personalitzada que aquest servei implica i totes les hores de treball que requereix.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units organitzem viatges als Estats Units de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yosemite al seu aire, així com altres Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, organitzem viatges als Estats Units autoguiats. És a dir, amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges habitualment inclou un mapa de carreteres dels Estats Units i mapes dels parcs nacionals dels Estats Units visitats, així com un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yosemite i desitgen fer-ho sense haver de conduir, oferim viatges als Estats Units organitzats que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament i les entrades als Parcs Nacionals dels Estats Units.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yosemite en grup i amb guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge als Parcs Nacionals dels Estats Units amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament i solament oferim viatges als Estats Units en grups reduïts.

 

Consulta aquí les nostres propostes més populars de viatge als Estats Units.

 

Bon viatge i gaudiu dels Parcs Nacionals dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí