Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge costa est del CanadÓ: Quebec CityTundra Viatges

Ubicada a la costa est del CanadÓ, Quebec Ús la ˙nica ciutat emmurallada del CanadÓ i una visita obligada durant tot viatge al CanadÓ

Viatge costa est del CanadÓ: Quebec City

Quebec és la capital de la província de Quebec i una de les grans ciutats de la costa est del Canadà, juntament amb Montreal, Ottawa i Toronto. Quebec és també l'única ciutat emmurallada d'Amèrica del Nord i és precisament gràcies a la seva muralla, que data del x. XVII, que en 1.985 va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

La ciutat emmurallada de Quebec compta amb diverses portes d'entrada: la de Saint Louis, la de Saint Jean i la de Kent. També es pot accedir a la ciutat emmurallada de Quebec des del Parc Montmorency, la Côte de la Notre Dame i el barri Petit Champlain.

 

Per una altra banda, des del Parc Montmorency és possible també agafar el telefèric fins a les cascades Montmorency; des dees de la porta de Saint Louis és possible accedir a l'avinguda Gran Allée i des de la porta de Saint Jean al cafè Capitole o al teatre Montcalm, tots ells inclosos entre els principals atractius de la ciutat de Quebec.

 

Menció especial mereix també la Citadelle del Quebec, el bastió més gran d'Amèrica del Nord i a l'interior trobareu la Gran Allée i els jardins de l'Hôtel du Parlament, la seu de l 'Assemblea Nacional i el govern provincial del Quebec. Més al sud hi ha el Parc des Champs de Bataille i els Planes d'Abraham, des d'on podreu gaudir d'unes vistes fantàstiques de les muntanyes Apalatxes.

 

Entre els principals llocs d'interès del nucli antic de Quebec destaquen la Place d'Armes, el carrer Trésor i el carrer Buade, on els artistes exposen les seves obres d'art. A més a més de la Basílica de Notre-Dame-de-Quebec, d'estil barroc, la Catedral Sainte Trinité i, al costat de la catedral, l'Hôtel de Ville.

 

Entre els principals llocs d'interès de la ciutat moderna de Quebec destaquen l'església Notre Dame des Victoires i el Musée de la Civilisation.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges a la costa est del Canadà oferim viatges al Canadà autoguiats, viatges al Canadà organitzats i viatges al Canadà en grup reduït.

 

Consulta aquí les nostres propostes de viatges al Canadà.

 

 

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ