Tundra Viatges

Blog

Viatge costa est del CanadÓ: MontrealTundra Viatges

Montreal Ús la segona ciutat franc˛fona mÚs gran del mˇn i una de les grans capitals de la costa est del CanadÓ

Viatge costa est del CanadÓ: Montreal

Montreal es troba a la costa est del Canadà i, juntament amb Quebec City, és una de les dues principals ciutats de la província canadenca de Quebec. És, a més a més, la segona ciutat francòfona més gran del món.

 

Montreal és, doncs, una ciutat multicultural on conviuen dues llengües oficials (l'anglès i el francès) amb 80 comunitats culturals diferents. Aquesta amalgama cultural es fa evident en la diversitat dels seus barris: el barri jueu, Chinatown, la zona portuguesa, Westmount (de parla anglesa) i Outremont (de parla francesa).

 

Entre els principals atractius de Montreal trobareu el vell Montreal, declarat d'interès històric-cultural. Passejant pels carrers del vell Montreal us sorprendran la Basílica de Notre-Dame, d'estil neogòtic; el Séminaire de St-Sulpice, l’edifici més antic de Montreal; la Place d'Armes, on es troben el monument a Samuel de Champlain i el Banc de Montreal; l’empedrada i bulliciosa Place Jacques Cartier, al centre del qual hi ha la Casa de la Ville i el Château Ramezay; el port vell, al costat del qual hi ha la Chapelle de Notre-Dame de Bonsecours i des d'on podreu contemplar les millors vistes del Marché de Bonsecours; l’Oratoire de St Joseph, situat a una zona de senders i prop d'un llac artificial; i la place Ville-Marie.

 

Entre les principals zones comercials de Montreal trobareu el carrer Sherbrooke, on hi ha les millors botigues i hotels, i el Bulevard St-Lauren, on hi ha nombrosos i petits comerços jueus, portuguesos, italians i grecs.

 

I del Montreal modern mereix una menció especial el Parc Olímpic, on trobareu l'Estadi Olímpic, el Biodôme i els Jardins Botànics.

 

Tanmateix, un viatge a Montreal no està complet si no pugem al Parc Mount Royal, des dels miradors del qual podreu gaudir de les millors vistes de Montreal i les serralades del voltant.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges a la costa est del Canadà de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Montreal i la costa est del Canadà al seu aire, organitzem viatges a la costa est del Canadà autoguiats, amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges habitualment inclou un mapa de les ciutats visitades i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Montreal i la costa est del Canadà sense haver de conduir, organitzem viatges a la costa est del Canadà organitzats, amb tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Montreal i la costa est del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a la costa est del Canadà amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament i només oferim viatges en grups reduïts.

 

Consulta aquí els nostres viatges a la costa est del Canadà.

 

 

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ