Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge costa est del CanadÓ: OttawaTundra Viatges

Ottawa Ús la capital del CanadÓ i una de les ciutats mÚs boniques de la costa est del CanadÓ, una visita obligada durant tot viatge al CanadÓ

Viatge costa est del CanadÓ: Ottawa

Ottawa es troba en la costa est del Canadà, és la capital del Canadà i, juntament amb Toronto, és una de les dues principals ciutats de la província d'Ontario.


Situada a uns 450 km de Toronto i a uns 250 km de Montreal, Ottawa és una de les visites obligades durant tot viatge a la costa est del Canadà.

 

Entre els principals atractius d'Ottawa estan Parliament Hill i els Edificis del Parlament, d'estil neogòtic i situats a la vora del riu Ottawa. Aquí trobareu el mirador de la Torre de la Pau, el millor lloc per a contemplar tota la ciutat, el riu i els turons del parc Gatineau. A Parliament Hill també són visita obligada Centenial Flamme, la Casa dels Comuns i el petit bosc de la part posterior del Parlament.

 

Ja al centre d'Ottawa trobareu Sparks Street Mall, una àmplia zona de vianants amb nombroses cafeteries, la plaça de la Confederació i el Château Laurier. Tanmateix, l'artèria principal d'Ottawa és el Canal Rideau. Aquí és possible gaudir d'un agradable passeig en vaixell a l'estiu i divertir-se patinant sobre gel a l'hivern. A la riba del Canal Rideau trobareu també el Museu Bytown, ubicat a l'edifici més antic d'Ottawa.

 

Un altre dels museus d'Ottawa és la National Gallery, d'estil avantguardista i considerat el museu més gran del món. I davant de la National Gallery trobareu l'església més antiga d'Ottawa, la Basílica de Notre-Dame. I, encara que no és a la ciutat d'Ottawa, també és molt recomanable visitar el Museu de les Civilitzacions a Gatineau.

 

Des d’Ottawa és fàcil accedir al Parc Provincial Algonquin, el més gran dels parcs provincials de la costa est del Canadà, i les ciutats de Toronto i Montreal, dos de les quatre grans capitals de la costa est del Canadà.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà i organitzem viatges al Canadà de tota mena, des de viatges a la costa est del Canadà autoguiats fins a viatges a la costa est del Canadà organitzats, incloent viatges a la costa est del Canadà en grup i guia en castellà.

 

Consulta aquí les nostres propostes de viatge a la costa est del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ