Tundra Viatges

Blog

Viatge costa est del CanadÓ: TorontoTundra Viatges

Torontˇ Ús el gran centre financer del CanadÓ. Situada a la costa est del CanadÓ, Ús una de les seves grans capitals juntament amb Ottawa, Montreal i Quebec

Viatge costa est del CanadÓ: Toronto

Toronto s'ubica a la costa est del Canadà i, juntament amb Ottawa és una de les dos principals ciutats de la província d'Ontario.

 

A Toronto conviuen més de 80 grups ètnics i es parlen més de 100 llengües. És, sens lloc a dubtes, la ciutat més gran i globalitzada delCanadà, a més a més del centre financer i comercial del país.

 

Toronto està dividida de nord a sud pel carrer Bloor i d'est a oest pel carrer Yonge, que amb gairebé 2 km de longitud està considerat el carrer més llarg del món. Al nord-oest d'aquest encreuament trobareu el barri de Yorkville, on s’ubiquen les galeries d'art i botigues de moda més elegants de Toronto. Però la majoria dels atractius turístics de Toronto es concentren al centre de la ciutat, com el carrer Blay, on es troben els bancs més importants de Canadà, o al Theater District. Toronto és, per darrere de Nova York i Londres, la tercera capital mundial del teatre.

 

Al centre de Toronto també trobareu el SkyDome, el primer estadi en comptar amb un sostre corredís, i la CN Tower, que amb 553 metres és la torre més alta del món.

 

Entre els museus de Toronto destaquen el Hockey Hall of Famme, el Royal Ontario Museum, l'Art Gallery of Ontario i el Toronto’s First Post Office.

 

L'Eaton’s Center és el millor lloc per anar de compres a Toronto. A prop trobareu també l'Ajuntament i la Universitat de Toronto, d'estil neogòtic.

 

I visita gairebé obligada a Toronto són també el Queen's Quay i les illes de Toronto.

 

Les illes de Toronto són fàcilment accessibles en ferri i són el millor lloc per relaxar-se observant la posta de sol a Toronto.

 

A més dels parcs de les illes de Toronto, a Toronto també trobareu l’Ontario Place a l'altre costat del llac Ontario i el High Park, el parc més gran de la ciutat i l'únic on hi ha un petit i atípic bosc de roure negre i sasafrás .

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges a la costa est del Canadà de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Toronto i la costa est del Canadà al seu aire, organitzem viatges a la costa est del Canadà autoguiats, amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges habitualment inclou un mapa de les ciutats visitades i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Toronto i la costa est del Canadà sense haver de conduir, organitzem viatges a la costa est del Canadà organitzats, amb tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer Toronto i la costa est del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a la costa est del Canadà amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament i només oferim viatges en grups reduïts.

 

Consulta aquí els nostres viatges a la costa est del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ