Tundra Viatges

Blog

Viatge Columbia Britānica: StrathconaTundra Viatges

Ubicat a la costa oest del Canadā, Strathcona va ser el primer en fundar-se dels parcs provincials de la Colúmbia Britānica

Viatge Columbia Britānica: Strathcona

El parc provincial Strathcona va ser el primer parc provincial a crear-se dels parcs provincials de la Columbia Britànica. A la mateixa vegada, Strathcona és també el parc provincial més gran de la Illa de Vancouver.

 

Situat a la Illa de Vancouver, Strathcona presenta un paisatge dominat per llacs, valls glacials i rius. Tal és la bellesa i importància de Strathcona que fins i tot li ha valgut ser declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

 

No obstant això i malgrat això, Strathcona no és un dels parcs provincials de la Columbia Britànica més visitats i molt probablement tingui molt a veure en això la seva ubicació, la seva gran grandària i la dificultat que trobem en explorar-ho. Tots aquests factors han afavorit que Strahtcona es mantingui verge en pràcticament gairebé tota la seva extensió.

 

Entre els principals atractius de Strathcona trobarem la cascada Della, que amb 440 metres de caiguda està considerada la cascada més alta del Canadà. Però accedir fins a la cascada Della no és gens fàcil i són més aviat pocs els que s'aventuren a visitar-la, motiu pel qual encara mereix més la pena l'esforç.

 

Més accessible i popular és el llac Buttle, un altre dels principals atractius de Strathcona i destinació favorita pels locals per passar un agradable dia d'estiu.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges a la costa oest del Canadà autoguiats, organitzats i en grup reduït.

 

Per a aquells que desitgen reservar un viatge a la costa oest del Canadà al seu aire, organitzem viatges a la costa oest del Canadà amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen reservar un viatge a la costa oest del Canadà sense haver de conduir, organitzem viatges a la costa oest del Canadà organitzats que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen reservar un viatge a la costa oest del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a la costa oest del Canadà amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament.

 

Consulta aquí els nostres viatges a la costa oest del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí