Tundra Viatges

Informaciķ

Viatge Columbia Britānica: RevelstokeTundra Viatges

El Parc Nacional Revelstoke és un dels principals Parcs Nacionals de la Columbia Britānica, a la costa oest del Canadā

Viatge Columbia Britānica: Revelstoke

El Parc Nacional Revelstoke es troba a la costa oest del Canadà i pertany a la província canadenca Columbia Britànica.

 

El Parc Nacional Revelstoke va ser creat el 1.914 i alberga al voltant de 260 km quadrats, fet que el converteix en el més petit dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà i de la costa oest del Canadà.

 

No obstant això i malgrat la seva grandària, el Parc Nacional Revelstoke és un dels parcs més importants dels parcs nacionals de la costa oest del Canadà i ho és precisament per protegir una gran varietat de zones geogràfiques, des de boscos mil·lenaris de cedres gegants i pins Douglas, fins a boscos subalpins, valls alpines i finalment la tundra. 

 

Curiosament i malgrat ser un dels principals parcs nacionals de la costa oest del Canadà, el Parc Nacional Revelstoke és també un dels parcs nacionals de la costa oest del Canadà menys visitats i molt probablement tingui molt a veure la seva llunyania respecte als parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà i respecte als principals aeroports de la costa oest del Canadà. I és que són més de 200 km els que separen el Parc Nacional Revelstoke del Parc Nacional Banff (el més visitat dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà) i més de 400 km els que separen el Parc Nacional Revelstoke de l'Aeroport Internacional de Calgary.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges al Canadà de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Revelstoke al seu aire, organitzem viatges a la costa oest del Canadà amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un mapa del parc nacional i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar a diari.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Revelstoke sense haver de conduir, oferim viatges organitzats a la costa oest del Canadà que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Revelstoke i les Muntanyes Rocoses del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a les Muntanyes Rocoses amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament i només oferim viatges al Canadà en grups reduïts.

 

Consulta aquí els nostres viatges a la costa oest del Canadà!

 

 


Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí