Tundra Viatges

Blog

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadā: YohoTundra Viatges

Ubicat a la costa oest del Canada, el Parc Nacional Yoho és un dels parcs nacionals més visitats dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadā

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadā: Yoho

El Parc Nacional Yoho es troba a la costa oest del Canadà. Pertany a la Columbia Britànica i limita amb dos dels principals parcs nacionals de la costa oest del Canadà: el Parc Nacional Banff i el Parc Nacional Kootenay.

 

El Parc Nacional Yoho va ser fundat el 1886 i protegeix més de mil tres-cents kilòmetres quadrats de la costa oest del Canadà. No obstant això, no va ser fins el 1984 que es va declarar Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, juntament amb els següents parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà: Banff, Jasper, Waterton i Kootenay.

 

Entre els principals atractius del Parc Nacional Yoho trobarem preciosos llacs de color maragda, alguns dels salts d'aigua més alts de la costa oest del Canadà i alts cims que llueixen sempre nevats.

 

Però si per alguna cosa és únic el Parc Nacional Yoho entre els parcs nacionals de la costa oest del Canadà, és per albergar el jaciment de fòssils de Burgess, on s'han registrat gran nombre de fòssils pertanyents a més de 120 espècies d'animals marins diferents.

 

Tot això i la seva proximitat al Parc Nacional Banff (el més visitat dels parcs nacionals de la costa oest del Canadà), li han valgut al Parc Nacional Yoho ser un dels parcs nacionals de la costa oest del Canadà més importants i més visitats. És, sens dubte, una visita obligada durant tot viatge a la costa oest del Canadà.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges al Parc Nacional Yoho de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yoho i la costa oest del Canadà al seu aire, organitzem viatges a la costa oest del Canadà amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un mapa del parc nacional i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yoho i la costa oest del Canadà sense haver de conduir, organitzem viatges a la costa oest del Canadà organitzats que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Yoho i la costa oest del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a la costa oest del Canadà en grup amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament.

 

Consulta aquí els nostres viatges a la costa oest del Canadà.

 

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí