Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge Columbia BritÓnica: TweedsmuirTundra Viatges

Ubicat a la Columbia BritÓnica, Tweedsmuir Ús un dels seus parcs provincials mÚs grans de la Columbia BritÓnica

Viatge Columbia BritÓnica: Tweedsmuir

Tweedsmuir es troba a la costa oest del Canadà, dins de la província Columbia Britànica, sens lloc a dubte una de les províncies més populars i turístiques del Canadà.

 

Tweedsmuir compta amb una mica més de 980.000 hectàrees, extensió que converteix a Tweedsmuir en un dels parcs provincials més grans de la Columbia Britànica i del Canadà.

 

No obstant això i malgrat això, Tweedsmuir no és un dels parcs provincials més populars i turístics de la Columbia Britànica, doncs són pocs els que decideixen visitar Tweedsmuir durant el seu viatge al Canadà. No perquè no mereix la pena visitar-ho, sinó per trobar-se bastant apartat dels circuits de la costa oest del Canadà més turístics. És a dir, que Tweedsmuir és un dels grans i desconeguts parcs provincials de la costa oest del Canadà.

 

I és que a Tweedsmuir trobarem paisatges molt variats, des del colors ocre i lila de la zona volcànica fins al verd intens dels fiords de la costa. Sens dubte, a Tweedsmuir trobarem alguns dels paisatges més captivadors de la costa oest del Canadà.

 

Tweedsmuir presenta forma triangular i està envoltat per les Muntanyes Costaneres, els llacs Ootsa-Whitesail i els altiplans de l'interior. L'única via d'accés a Tweedsmuir és la carretera 20, que uneix Williams Lake amb Bella Coola, creuant Tweedsmuir pel seu extrem sud.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges a la costa oest del Canadà de tot tipus i durant tot l'any.

 

Per a aquells que prefereixen un viatge al Canadà al seu aire, posem a la seva disposició els nostres viatges al Canadà amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament durant el seu viatge al Canadà.

 

Per a aquells que prefereixen un viatge al Canadà sense haver de conduir, posem a la seva disposició els nostres viatges al Canadà organitzats que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament i les entrades als parcs nacionals i provincials del Canadà.

 

Per a aquells que prefereixen un viatge al Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge al Canadà en grup amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament.

 

Consulta aquí els nostres viatges al Canadà.

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ