Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al CanadÓ: ˇssos grizzly al CanadÓTundra Viatges

CanadÓ Ús un paÝs amb molt que oferir-nos: grans viatges plens de grans experiŔncies com veure ˇssos en el seu hÓbitat natural i en llibertat

Grans viatges al CanadÓ: ˇssos grizzly al CanadÓ

Canadà és un país fascinant i mai ens cansarem de dir-ho ni de viatjar al Canadà per comprovar-ho. A hores d'ara probablement ja tots sapigueu que Canadà és un dels nostres llocs favorits al món, de fet no solament viatgem al Canadà constantment sinó que el Canadà és també una de les poques destinacions del món en què ens hem especialitzat.

 

I part de culpa de la nostra fascinació pel Canadà la té que al Canadà hem viscut algunes de les millors experiències de les nostres vides. Grans experiències que recordarem sempre, que revivim cada cop que tornem a veure les fotos dels nostres viatges i cada vegada que compartim les nostres anècdotes de viatge amb els nostres clients, amics i familiars.

 

Grans experiències que ens agrada que visquin també els nostres clients, com per exemple l'observació d'óssos grizzly al seu hàbitat natural i en llibertat.

 

Són molts els llocs al Canadà en què podrem veure óssos grizzly al seu hàbitat natural i en llibertat, però en realitat no són tants si tenim en compte l'extensió del país (el Canadà compta amb gairebé deu milions de quilòmetres quadrats, la qual cosa el situa en segona posició del rànquing de països més grans del món).

 

D'altra banda, no és possible veure óssos grizzly a tots els llocs del Canadà i a qualsevol moment de l'any, sinó que cal saber on anar i en quin moment de l'any anar-hi. I això solament és possible saber-ho si es coneix el Canadà com el coneixem nosaltres: com el palmell de la nostra mà. És a dir, això solament és possible saber-ho si som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà.

 

A més, no és el mateix trobar-se amb un ós grizzly mentre conduïm plàcidament per una de les carreteres panoràmiques del Canadà, que reservar una excursió per veure óssos grizzly o, fins i tot millor encara, reservar una expedició per veure óssos grizzly. Doncs, no és el mateix veure per casualitat un ós grizzly, que molt probablement sortirà corrent en direcció contrària a la nostra quan ens vegi, sense donar-nos temps ni d'agafar la càmera de fotos; que reservar una excursió per veure óssos grizzly en companyia d'un guia local, la qual cosa ens permetrà disposar solament d'unes hores per veure óssos grizzly; o que reservar una expedició per veure óssos grizzly, que habitualment inclouen un mínim de tres nits i els guies sempre són experts locals que han nascut i crescut a la zona. Tampoc són les mateixes les possibilitats de veure óssos grizzly, ni per descomptat el preu que pagarem per viure aquesta gran experiència.

 

En qualsevol cas, si la teva il·lusió és reservar un viatge al Canadà per poder veure óssos grizzly, no dubtis a contactar amb nosaltres. Som una agència de viatges especialitzada a Canadà, que coneixem el Canadà com el palmell de la mà, que sabem on hem d'anar i quan hem d'anar per poder veure óssos grizzly.

 

D'altra banda, et recomanem consultar també les nostres propostes de viatges al Canadà. Potser a la nostra web ja trobis publicat el teu viatge al Canadà desitjat.

 

Bon viatge i gaudeix de la gran experiència de veure óssos grizzly al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ