Tundra Viatges

Blog

Viatge a l'AntÓrtida: viatges a l'AntÓrtida a la tardorTundra Viatges

Un viatge a l'AntÓrtida Ús un gran viatge que en la majoria dels casos solament viurem una vegada, motiu pel qual recomanem escollir bÚ el moment en quŔ tindrÓ lloc el nostre viatge a l'AntÓrtida

Viatge a l'AntÓrtida: viatges a l'AntÓrtida a la tardor

Després de dos mesos d'activitat frenètica i altes temperatures a l'Antàrtida, finalment arriba la tardor, que bàsicament es redueix al mes de març.

 

I amb l'arribada de la tardor s'acaben les 24 hores de llum al dia, la neu comença a cobrir tímidament les Illes Shetland del Sud i es comencen a formar les primeres capes de gel al voltant de l'Antàrtida. Fines i delicades capes de gel, poc a veure amb el que acabaran sent, però que ens recorden el moment de l'any cap el que ens dirigim.

 

En qualsevol cas, durant els viatges a l'Antàrtida a la tardor encara tindrem ocasió de gaudir d'algunes de les caminates més interessants, així com de contemplar algun dels paisatges més captivadors i viure algunes de les experiències més inoblidables. I és que és amb l'arribada de la tardor quan podrem navegar cada vegada més al sud de la Península Antàrtica, arribant fins i tot a creuar el Cercle Polar Antàrtic.

 

L'arribada de la tardor coincideix també amb l'adolescència de les cries dels pingüins, que segueixen sent igual de curiosos que durant els dos mesos anteriors. Pel que fa als pingüins adults, habitualment és aquest moment de l'any quan comencen a mudar el seu plomatge.

 

Però, si per alguna cosa celebrem l'arribada de la tardor a l'Antàrtida és perquè aquest és un dels millors moments de l'any per a l'observació de balenes. De fet, aquest és el moment de l'any en què organitzem viatges a l'Antàrtida amb l'objectiu d'observar balenes. És a dir, safaris turístics baleners.

 

En qualsevol cas, és important tenir present que la fauna salvatge i les bones condicions climàtiques no estan garantides i a més a més estan totalment fora del nostre control. Motius pels quals, durant un viatge a l'Antàrtida més que mai és necessari ser flexible i mantenir sempre la ment oberta.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ