Tundra Viatges

Blog

Viatge a l'AntÓrtida: viatge a l'AntÓrtida a l'estiuTundra Viatges

Els viatges a l'AntÓrtida en ple estiu sˇn els mÚs solĚlicitats, motiu pel qual et recomanem reservar el teu viatge a l'AntÓrtida a l'estiu amb una antelaciˇ mÝnima de 9 mesos

Viatge a l'AntÓrtida: viatge a l'AntÓrtida a l'estiu

Després de l'explosió d'activitat que va tenir lloc a l'Antàrtida durant la primavera, finalment al gener arriba l'estiu a l'Antàrtida i amb ell els viatges a l'Antàrtida més sol·licitats pels nostres clients i per tant els que requereixen ser reservats amb major antelació.

 

Els mesos d'estiu a l'Antàrtida són solament dos: gener i febrer, els més càlids de la temporada. En aquest moment de l'any la fauna salvatge de l'Antàrtida està ja en plena activitat.

 

Durant els viatges a l'Antàrtida al gener habitualment tenim ocasió de ser testimonis de com surten dels seus ous els colomins dels pingüins. No obstant això, l'estiu arriba abans a les Illes Shetland del Sud que a la Península Antàrtica, així que és possible que puguem presenciar també aquest moment a la fi de desembre durant els viatges a l'Antàrtida que incloguin les Illes Shetland del Sud.

 

Durant els viatges a l'Antàrtida al febrer habitualment tenim ocasió de ser testimonis de com els colomins van creixent i es reuneixen en guarderies, una de les escenes més divertides que puguem presenciar durant els nostres viatges a l'Antàrtida.

 

Entre altres escenes quotidianes que habitualment tenim la sort de presenciar durant els nostres viatges a l'Antàrtida a l'estiu, s'inclou també el moment en què els pingüins adults tornen del mar amb krill per alimentar a les cries.

 

És també durant l'estiu antàrtic quan les cries de llops i elefants marins abunden a les platges de l'Antàrtida i les Illes Shetland del Sud; així com abunden les balenes a les aigües que envolten l'Antàrtida. L'estiu és, doncs, un moment fantàstic per poder veure balenes durant els nostres viatges a l'Antàrtida.

 

Al febrer la reculada del gel ens permet navegar cada vegada més al sud de la Península Antàrtica, encara que encara haurem d'esperar una mica més per poder creuar el Cercle Polar. Aquest és un viatge a l'Antàrtida que habitualment tindrà lloc durant el mes de març.

 

En qualsevol cas, si has confirmat la reserva del teu viatge a l'Antàrtida amb nosaltres, aquesta és una qüestió que no ha de preocupar-te massa atès que una vegada confirmada la reserva del teu viatge a l'Antàrtida podràs contactar amb nosaltres i fer-nos tantes preguntes sobre aquest tema com vulguis. Els nostresagents de viatge especialitzats en viatges a l'Antàrtida estaran encantats d'atendre't i aclarir tots els dubtes que puguis tenir sobre aquesta qüestió i altres també relacionades amb el teu viatge a l'Antàrtida.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

 

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ