Tundra Viatges

Blog

Viatge a l'AntÓrtida: viatge a l'AntÓrtida a la primaveraTundra Viatges

No deixis a l'atzar cap detall del teu viatge a l'AntÓrtida i escull el teu viatge a l'AntÓrtida en funciˇ del que desitges veure i viure

Viatge a l'AntÓrtida: viatge a l'AntÓrtida a la primavera

Després de llargs i durs mesos de foscor hivernal, finalment arriba el mes d'octubre a l'Antàrtida i, amb ell, la primavera, moment en què salparan els primers viatges a l'Antàrtida de la temporada.

 

Amb l'arribada de la primavera a l'Antàrtida, el sol també estimula el creixement del fitoplàncton, del que s'alimenta el Krill, que a la seva vegada és l'aliment de calamars i peixos, aus, foques, llops, elefants marins i balenes.

 

També és amb l'arribada de la primavera a l'Antàrtida que nombroses espècies d'animals tornen a l'Antàrtida per alimentar-se i reproduir-se, i nosaltres tindrem la sort de poder ser testimoni d'aquesta activitat durant els nostres viatges a l'Antàrtida.

 

Entre setembre i novembre neixen les foques carranqueres, i fins a desembre serem testimonis de com els elefants marins defensen els seus harems. Serà llavors també quan les balenes geperuda, minke i fin arriben per fi a l'Antàrtida per alimentar-se, una de les experiències més fascinants que tindrem ocasió de viure durant els nostres viatges a l'Antàrtida.

 

Pel que fa als pingüins, durant la primavera inicien el festeig i construeixen els seus nius amb pedres, ossos d'au i fang. Aquest és, doncs, el moment del famós “sky pointing”, un altre dels grans moments que podrem viure durant el nostre viatge a l'Antàrtida.

 

En principi, al novembre comencen a covar els pingüins, petrels i cormorans imperials. I és a la fi de desembre quan els colomins comencen a sortir dels seus ous. Encara que, potser això tingui lloc una mica abans a les Illes Shetland del Sud, on les temperatures primaverals arriben abans que a la Península Antàrtica.

 

La primavera és també un gran moment per a les estacions científiques, que després de mesos d'aïllament per fi comencen a rebre els primers visitants a l'Antàrtida. Ells, tant com nosaltres, es passen l'hivern desitjant que la temporada de viatges a l'Antàrtida s'iniciï.

 

Durant un viatge a l'Antàrtida a la primavera gaudirem també de llum solar les 24 hores del dia, la qual cosa significa que podrem viure aquesta gran experiència tan intensament com vulguem i el nostre cos aguanti.

 

D'altra banda, durant un viatge a l'Antàrtida a la primavera l'aigua que envolta l'Antàrtida encara està parcialment congelada, la qual cosa ens permetrà navegar per mars de gel i observar les foques descansar sobre petits icebergs que van a la deriva.

 

En qualsevol cas, és important tenir present que la fauna salvatge i les bones condicions climàtiques ni estan garantides, ni són controlables. Motiu pel qual, durant un viatge a l'Antàrtida i més que mai és necessari ser flexible i mantenir sempre la ment oberta.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ