Tundra Viatges

Blog

Viatge a l'AntÓrtida: morfologiaTundra Viatges

L'AntÓrtida sˇn totes les terres emergides al sud del paralĚlel 60 i es divideix entre l'AntÓrtida Oriental i l'AntÓrtida Occidental. L'AntÓrtida Occidental Ús on tenen lloc la majoria dels nostres viatges a l'AntÓrtida.

Viatge a l'AntÓrtida: morfologia

L'Antàrtida són totes les terres emergides al sud del paral·lel 60; un continent de 14.000.000 km2, dels quals menys d'un 1% estan lliures de gel.

 

L'Antàrtida presenta forma de coma i es divideix entre l'Antàrtida Oriental i l'Antàrtida Occidental. L'Antàrtida Oriental és la regió circular, mentre que l'Antàrtida Occidental és l'apèndix que s'estén cap al nord, cap a Terra del Foc (Argentina). La frontera natural que separen aquestes dues regions són les Muntanyes Transantàrtiques, que van des del Mar de Ross fins al Mar de Weddell.

 

La principal característica de l'Antàrtida Occidental és la Península Antàrtica, on tenen lloc la majoria dels nostres viatges a l'Antàrtida.

 

La Península Antàrtica són 800 km de cadena muntanyenca caracteritzada per nombrosos fiords ocupats per valls glacials, una línia de costa molt irregular, i una gran presència de platges i ports lliures de gel. Els seus cims més alts arriben als 2.800 metres aproximadament.

 

A la Península Antàrtica trobarem els paisatges més inspiradors, entre els quals es troben monumentals glaceres que es llancen al mar, badies col·lapsades per icebergs de formes capritxoses o autèntiques mols de gel navegant a la deriva.

 

A la Península Antàrtica trobarem també la més àmplia varietat de fauna salvatge de l'Antàrtida, entre la qual predominen balenes, pingüins, foques i aus de nombroses espècies.

 

Si bé és cert que durant un viatge a l'Antàrtida tindrem ocasió de conèixer menor nombre d'espècies d'animals que durant un viatge a l'Àrtic, també ho és que durant un viatge a l'Antàrtida veurem moltíssims més exemplars de cada espècie que durant un viatge a l'Àrtic. És a dir, menor nombre d'espècies, però molts exemplars de cada espècie.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

 

 

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ