Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge a l'AntÓrtida: sobre viatges a l'AntÓrtida ITundra Viatges

Un viatge a l'AntÓrtida Ús una gran experiŔncia que molt pocs tenen la sort de poder viure i que sˇn encara menys els que tenen la sort de poder repetir.

Viatge a l'AntÓrtida: sobre viatges a l'AntÓrtida I

Un viatge a l'Antàrtida és una gran experiència que molt pocs tenen la sort de poder viure i que són encara menys els que tenen la sort de poder repetir. I és que un viatge a l'Antàrtida no és qualsevol viatge, és "el viatge".

 

Però, quin tipus de viatge és un viatge a l'Antàrtida? Quan tenen lloc els viatges a l'Antàrtida? Quant dura un viatge a l'Antàrtida? Com és el dia a dia d'un viatge a l'Antàrtida?

 

Són molts els dubtes que ens assalten des que ens plantegem la possibilitat de viatjar a l'Antàrtida i nosaltres us recomanem llegir aquestes línies abans de decidir-vos per un dels nostres viatges a l'Antàrtida.

 

Quin tipus de viatge és un viatge a l'Antàrtida? Un viatge a l'Antàrtida és un viatge alternatiu que té lloc en una de les regions més remotes i verges del món: l'Antàrtida, un lloc on les infraestructures en general i especialment les turístiques són inexistents, però també un lloc on tindrem ocasió de contemplar les majors glaceres del món, a més d'abundant fauna salvatge al seu hàbitat natural i en llibertat.

 

Quan tenen lloc els viatges a l'Antàrtida? Per les condicions climàtiques del lloc, un viatge a l'Antàrtida és solament possible entre els mesos d'octubre i març. És a dir, durant la primavera i estiu australs.

 

Quant dura un viatge a l'Antàrtida? En funció de la ruta escollida, un viatge a l'Antàrtida sol tenir una durada d'entre set i vint dies de viatge.

 

Com és el dia a dia d'un viatge a l'Antàrtida? El dia a dia d'un viatge a l'Antàrtida és bastant bàsic, per dir-ho d'alguna manera. Esmorzem, desembarquem i tornem al vaixell per dinar; mentre nosaltres dinem, el Capità aprofita per moure al vaixell al següent lloc de desembarcament, desembarquem i tornem al vaixell per sopar; mentre nosaltres dormim, el Capità aprofita per moure el vaixell al següent lloc de desembarcament; i així durant tots els dies de la nostra estada a l'Antàrtida.

 

Així doncs, habitualment, durant tot viatge a l'Antàrtida es desembarca una mitjana de dues vegades per dia, una després d'esmorzar i una altra havent dinat, encara que l'ordre i nombre de desembarcaments pot variar en funció de les condicions climàtiques i del mar, del criteri del Capità i del Cap d'Expedició. Doncs, el desenvolupament d'un viatge a l'Antàrtida està directament condicionat per factors que estan totalment fora del nostre control, com per exemple els meteorològics. Per tot això i per les característiques especials que reuneix, un viatge a l'Antàrtida exigeix que siguem flexibles i acceptem per endavant tot canvi que pugui donar-se pel que fa a itinerari i serveis previstos.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ