Tundra Viatges

Blog

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadā: JasperTundra Viatges

Situat a les Muntanyes Rocalloses del Canadā, el Parc Nacional Jasper és el més gran dels Parcs Nacionals de la costa oest del Canadā.

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadā: Jasper

El Parc Nacional Jasper es troba a la costa oest del Canadà, exactament a les Muntanyes Rocoses del Canadà i pertany a la província canadenca d'Alberta.

 

Creat el 1.907 i amb una extensió superior als onze mil kilòmetres quadrats, el Parc Nacional Jasper és el més gran dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà.

 

El Parc Nacional Jasper és també un dels parcs nacionals més bonics dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà, presentant un paisatge dominat principalment per praderies alpines, llacs glacials, rius d'aigües braves, profunds canons, imponents salts d'aigua i el camp de gel més gran d'Amèrica del Nord ubicat al sud d'Alaska.

 

Tal és la bellesa del Parc Nacional Jasper que fins i tot ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO juntament amb altres parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà i el Parc Provincial Muntanya Robson.

 

No obstant això i malgrat això, el Parc Nacional Jasper no és el més visitat dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà i molt probablement sigui a causa de la seva llunyania respecte als principals aeroports de la costa oest del Canadà. I és que 367 km separen el Parc Nacional Jasper de l'Aeroport Internacional de Edmonton i 430 km separen el Parc Nacional Jasper de l'Aeroport Internacional de Calgary.

 

D'altra banda, precisament ha estat aquesta llunyania del Parc Nacional Jasper respecte als principals aeroports de la costa oest del Canadà la que ha contribuït tant al seu manteniment durant el pas dels anys. Doncs, el Parc Nacional Jasper resulta molt menys accessible que el veí Parc Nacional Banff i per tant rep també menys turistes a l'any que el Parc Nacional Banff.

 

Però si parlem del Parc Nacional Jasper no podem evitar esmentar la carretera panoràmica que l'uneix amb el Parc Nacional Banff, que és la via d'accés més comú al Parc Nacional Jasper i també una de les carreteres panoràmiques més espectaculars de les Muntanyes Rocoses del Canadà i de la costa oest del Canadà.

 

De la mateixa manera, en parlar del Parc Nacional Jasper tampoc podem evitar parlar de l'abundant fauna salvatge que l'habita, entre la qual s'inclouen alcis, rens, óssos, pumes, llops i caribús.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges a les Muntanyes Rocoses del Canadà de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Jasper i les Muntanyes Rocoses del Canadà al seu aire, organitzem viatges a les Muntanyes Rocoses amb cotxe de lloguer que inclouen també les reserves dels hotels i l'entrada als Parcs Nacionals del Canadà. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un mapa del parc nacional i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Jasper i les Muntanyes Rocoses del Canadà sense haver de conduir, oferim viatges organitzats a les Muntanyes Rocoses. Aquest tipus de viatges inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament i l'entrada als Parcs Nacionals del Canadà.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Jasper i les Muntanyes Rocoses del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a les Muntanyes Rocoses amb una antelació mínima de 6 mesos perquè solament organitzem viatges per a grups molt reduïts i la disponibilitat de places s'esgota ràpidament.

 

Consulta aquí els nostres viatges a les Muntanyes Rocoses del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí