Tundra Viatges

Blog

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadà: BanffTundra Viatges

El Parc Nacional Banff és el més visitat dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, a la costa oest del Canadà

Viatge Muntanyes Rocalloses del Canadà: Banff

El Parc Nacional Banff es troba a les Muntanyes Rocalloses del Canadà (costa oest del Canadà) i pertany a la província d'Alberta.

 

Creat el 1885, el Parc Nacional Banff va ser el primer dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà a crear-se. També és un dels parcs nacionals del Canadà més visitats, ja que poc més de 180 km el separen d'un dels principals aeroports de la costa oest del Canadà: l'Aeroport Internacional de Calgary.

 

El Parc Nacional Banff protegeix al voltant de 6.600 km quadrats, on trobarem alguns dels paisatges més inspiradors de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, a més a més d'abundant fauna salvatge.

 

El paisatge del Parc Nacional Banff està dominat per imponents glaceres que alimenten preciosos llacs de color turquesa, a més a més de per frondosos boscos, florides valls i alguns dels cims més alts de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

Al Parc Nacional Banff trobarem, a més a més, algunes de les carreteres panoràmiques més boniques de la costa oest del Canadà. I és que tal és la bellesa del Parc Nacional Banff que el 1984 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO juntament amb altres parcs nacionals de les Muntanyes Rocalloses i el Parc Provincial Muntanya Robson.

 

El Parc Nacional Banff pot ser visitat durant tot l'any, tant a l'hivern com a l'estiu. En funció de quin sigui l'objectiu del teu viatge al Canadà, et recomanarem viatjar en un mes o en un altre.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, organitzem viatges al Parc Nacional Banff de tot tipus.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Banff i les Muntanyes Rocalloses del Canadà al seu aire, organitzem viatges a les Muntanyes Rocalloses amb cotxe de lloguer i reserves d'hotels. La documentació d'aquest tipus de viatges inclou un mapa del parc nacional i un itinerari on detallem les visites que recomanem realitzar diàriament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Banff i les Muntanyes Rocalloses del Canadà sense haver de conduir, oferim viatges a les Muntanyes Rocalloses organitzats que inclouen tots els trasllats i excursions guiades en anglès, a més de l'allotjament.

 

Per a aquells que desitgen conèixer el Parc Nacional Banff i les Muntanyes Rocalloses del Canadà acompanyats per un guia en espanyol, els recomanem confirmar la reserva del seu viatge a les Muntanyes Rocalloses amb una antelació mínima de 6 mesos perquè la disponibilitat de places s'esgota ràpidament.

 

Consulta aquí els nostres viatges a les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí