Tundra Viatges

Galeria fotogrÓfica

Pingui de careta blancaTundra Viatges

Podem veure pingüins de careta blanca durant els nostres viatges a l´Antàrtida.

 

Nien a la Península Antàrtica, a les Illes Shetland del Sud, a les Illes Òrcades del Sud, a les Illes Sandwich del Sud i les Illes Georgia del Sud.

  • PingŘÝ a l┤AntÓrtida.

    PingŘÝ a l┤AntÓrtida.

  • Sˇn migratoris.

    Sˇn migratoris.

  • El mascle fa la cort a la femella.

    El mascle fa la cort a la femella.

  • S┤alimenta principalment de krill.

    S┤alimenta principalment de krill.

  • Utilitzen ossos d┤au pels nius.

    Utilitzen ossos d┤au pels nius.

  • Colonia de pingŘins a l┤AntÓrtida.

    Colonia de pingŘins a l┤AntÓrtida.

  • Incuben els ous per 39 dies.

    Incuben els ous per 39 dies.

  • Entre marš i abril abandonen la col˛nia.

    Entre marš i abril abandonen la col˛nia.

  • Pollet de pingŘÝ de cara blanca.

    Pollet de pingŘÝ de cara blanca.

  • Canvien la ploma al mes de marš.

    Canvien la ploma al mes de marš.

  • Sˇn mon˛gams.

    Sˇn mon˛gams.

  • La femella posa dos ous.

    La femella posa dos ous.

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ