Tundra Viatges

Destinacions

Mar de WeddellTundra Viatges

Situat a la costa est de la PenÝnsula AntÓrtica, el Mar de Weddell Ús llar de la col˛nia de pingŘins Emperador i es caracteritza pels seus imponents icebergs tabulars

Mar de Weddell

El Mar de Weddell es troba a la costa est de la Península Antàrtica i és una de les destinacions més sol·licitades entre els nostres clients, doncs és on es troba Snow Hill i la colònia de pingüins Emperador.

 

Però si per alguna cosa es caracteritza el Mar de Weddell és pels seus imponents icebergs tabulars. I és que directament influenciat pel clima antàrtic continental, a cap altre lloc de la Península Antàrtica com al Mar de Weddell tindrem ocasió de contemplar aquest autèntic espectacle de la naturalesa.

 

Espectacle que, per cert, va ser descobert per primera vegada el 1823 pel britànic James Weddell i en el qual anys més tard (1915) es va veure atrapat Sir Ernest Shackleton i el seu vaixell, l'Endurance, que va acabar per desaparèixer entre el gel del Mar de Weddell.

 

Entre la fauna salvatge que tindrem ocasió de trobar-nos durant un viatge al Mar de Weddell s'inclouen espècies purament antàrtiques, com per exemple els pingüins Emperador i Adelia, i altres més comuns a tota la Península Antàrtica, com per exemple les foques de Weddell, lleopard i carranqueres, així com balenes minke, humpabck i orques.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges a l'Antàrtida, organitzem viatges a l'Antàrtida entre els mesos d'octubre i març, ja sigui a bord de vaixells d'expedició polar o a bord de vaixells trencagels.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatge a l'Antàrtida, fes clic aquí.

 

Si desitges rebre pressupost per a algun dels nostres viatges a l'Antàrtida, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si desitges consultar més informació sobre l'Antàrtida i els nostres viatges a l'Antàrtida, aquí trobaràs diferents articles de diferent temàtica.

 

Bon viatge al Mar de Weddell!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ