Tundra Viatges

Destinacions

Nova Zelanda Illa NordTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Nova Zelanda i oferim viatges a Nova Zelanda autoguiats i viatges a Nova Zelanda organitzats

Nova Zelanda Illa Nord

Nova Zelanda és un dels països més fascinants i deshabitats del planeta. Amb prou feines compta amb quatre milions i mig d'habitants, dels quals la majoria resideixen a la illa nord.

 

De fet, a la illa nord trobarem dos dels principals centres urbans de Nova Zelanda: Auckland, principal porta d'entrada a Nova Zelanda i la seva ciutat més poblada, i Wellington, capital cultural i ciutat capital de Nova Zelanda.

 

A la illa nord de Nova Zelanda trobarem també el principal centre actiu de la cultura maorí: Rotarua, ciutat situada a la vora del llac que porta el seu mateix nom.

 

A més a més dels primers assentaments europeus i d'alguns dels llocs de major rellevància històrica de Nova Zelanda, com per exemple la missió de Kerikeri i Waitangi Treaty Grounds.

 

Però si per alguna cosa destaca l'illa nord de Nova Zelanda, és per la seva gran varietat de paisatges, que abasten des de les precioses platges del nord subtropical fins als imponents guèisers i estanys de fang bullint de Rotorua, incloent boscos de l'imponent arbre de Kauri i els seus tres volcans més famosos i que encara avui segueixen actius: Ruapehu, Ngauruhoe i Tongariro, tots ells protegits pel Parc Nacional Tongariro.

 

En qualsevol cas, un viatge a Nova Zelanda mai està complet si no inclou tant l'illa nord com l'illa sud. Motiu pel qual nosaltres us recomanem visitar les dues illes durant el vostre proper viatge a Nova Zelanda.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Nova Zelanda. Organitzem viatges a Nova Zelanda autoguiats, amb cotxe de lloguer, allotjament i excursions; i viatges a Nova Zelanda organitzats, amb tots els trasllats, les excursions guiades i l'allotjament.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatge a Nova Zelanda et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a Nova Zelanda!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí