Tundra Viatges

Destinacions

Costa oest Estats UnitsTundra Viatges

Entre els principals atractius de la costa oest dels Estats Units s'inclouen els principals Parcs Nacionals dels Estats Units, com per exemple Yosemite, Gran Canó i Yellowstone

Costa oest Estats Units

La costa oest dels Estats Units inclou tots els estats ubicats a l'oest del riu Mississippi.

Entre els estats més turístics de la costa oest dels Estats Units s'inclouen Washington, Califòrnia, Nevada, Arizona, Utah i Wyoming.

Entre els estats menys turístics de la costa oest dels Estats Units s'inclouen també Oregon, Idaho, Montana, Colorado i Nou Mèxic.

Entre les principals ciutats de la costa oest dels Estats Units trobarem Seattle, Sant Francisco, Los Angeles, Las Vegas i Salt Lake City.

Però, si per alguna cosa és coneguda la costa oest dels Estats Units és pels seus parcs nacionals, alguns dels quals no són solament els més populars dels Estats Units, sinó també del planeta.

Entre els principals parcs nacionals de la costa oest dels Estats Units es troba Yellowstone, sens lloc a dubtes una visita que recomanem durant tot viatge als Estats Units.

Entre els parcs nacionals més populars de la costa oest dels Estats Units es troben també Yosemite a Califòrnia, i el Gran Canó del Colorado a Arizona.

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i principalment organitzem viatges als Estats Units Fly & Drive.

Fent clic aquí podràs conèixer les nostres propostes de viatges als Estats Units més populars. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

És important tenir present que la costa oest dels Estats Units és una de les destinacions més populars i sol·licitades, motiu pel qual recomanem confirmar la reserva del teu viatge amb una antelació mínima de 6 mesos a la data de sortida.

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que la costa oest dels Estats Units té per oferir-te!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí