Tundra Viatges

Destinacions

Costa Oest Estats UnitsTundra Viatges

Entre els principals atractius de la costa oest dels Estats Units s'inclouen parcs nacionals com Yellowstone, Gran Canó i Yosemite

Costa Oest Estats Units

La costa oest dels Estats Units és una de les nostres destinacions preferides i també de les més sol·licitades pels nostres clients, ja es tracti d'un viatge als Estats Units en parella, un viatge als Estats Units amb amics o un viatge als Estats Units en família.

 

La costa oest dels Estats Units és bastant extensa, motiu pel qual habitualment es requereix més d'un viatge als Estats Units per conèixer-la, i abasta estats tan populars com Califòrnia, Nevada, Arizona, Utah i Wyoming.

 

Entre els atractius més coneguts de la costa oest dels Estats Units es troben algunes de les ciutats més visitades dels Estats Units, com ara Seattle a l'estat de Washington, Las Vegas a l'estat de Nevada, San Francisco a l'estat de Califòrnia.

 

Entre els atractius més coneguts de la costa oest dels Estats Units es troben també alguns dels més visitats parcs nacionals dels Estats Units, com ara Yellowstone a l'estat de Wyoming, Gran Canó a l'estat d'Arizona i Yosemite a l'estat de Califòrnia .

 

Però a la costa oest dels Estats Units trobareu també petites poblacions tan encantadores com Carmel-By-The-Sea a Califòrnia; tan emblemàtiques com Williams a Arizona; i de gran importància històrica com Taos a Nou Mèxic.

 

De la mateixa manera, a la costa oest dels Estats Units trobareu també molts parcs nacionals que potser siguin menys coneguts, però no per això menys interessants. Com per exemple Rocky Mountain a Colorado i Mount Raineer a Washington. Així com infinitat de Reserves Naturals i Parcs Provincials que bé mereixen una visita, com ara Black Hills National Forest a Dakota del Sud.

 

A la costa oest dels Estats Units tindreu ocasió també de viure experiències tan úniques com assistir a un rodeo o una fira de bestiar; sobrevolar el Gran Canó del Colorado amb helicòpter; descendir amb zodiac un tram de l'emblemàtic riu Colorado; creuar el Golden Gate amb bicicleta; i recórrer algunes de les carreteres panoràmiques més belles dels Estats Units, com ara la Pacific Coast Highway a Califòrnia o la Going To The Sun Road a Montana.

 

Pel que fa als parcs nacionals de la costa oest dels Estats Units, és important tenir present que molts compten amb una estacionalitat molt marcada (molt pocs mesos a l'any de bon temps), amb una demanda molt alta (hi ha parcs que superen els quatre milions de visitants l'any) i una infraestructura molt limitada (menys hotels dels que realment fan falta per a proveir a tots els turistes). Per tots aquests motius, la nostra recomanació és que reserveu el vostre viatge a la costa oest dels Estats Units amb la major antelació possible.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units i comptem amb més de 15 anys d'experiència organitzant viatges a la costa oest dels Estats Units.

 

A la nostra Guia de Viatges als Estats Units podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units més populars.

 

Si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge als Estats Units, perquè t'assessorem i dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que la costa oest dels Estats Units té per oferir-te!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí