Tundra Viatges

Destinacions

BrisbaneTundra Viatges

Brisbane es troba just entre la costa Sunshine (al nord) i la costa Gold (al sud), la qual cosa la converteix en visita quasi obligada durant tot viatge a AustrÓlia.

Brisbane

Brisbane és la capital de l'estat de Queensland i la tercera ciutat més gran d'Austràlia, amb més de dos milions d'habitants.

 

Sempre a la rereguarda de Sydney i Melbourne, en l'actualitat Brisbane ha aconseguit ser una de les ciutats més acollidores d'Austràlia. Probablement molt tinguin a veure en això els 300 dies a l'any de sol de que gaudeixen els seus habitants i visitants.

 

Situada a la riba de la badia Moreton, Brisbane es troba just entre la costa Sunshine (al nord) i la costa Gold (al sud), la qual cosa la converteix en visita quasi obligada durant tot viatge a Austràlia.

 

Entre els principals atractius de la costa Sunshine trobarem petites poblacions turístiques i amb tant encant com Noosa, per exemple. Una altra de les icones de la costa Sunshine són els seus mercats ambulants, tan particulars com únics.

 

Entre els principals atractius de la costa Gold trobarem fantàstiques i extenses platges que fan les delícies dels surfistes. Platges com les de Byron Bay, per exemple.

 

Un altre dels principals atractius de Brisbane són les illes de la badia Moreton, on trobarem des d'abundant fauna marina, com per exemple dofins i balenes, fins a precioses platges d'aigües turquesa i fina sorra.

 

Bon viatge a Brisbane!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ