Tundra Viatges

Destinacions

PerthTundra Viatges

Perth no Ús una parada habitual durant un viatge a AustrÓlia. Tanmateix i malgrat aix˛, Ús una ciutat que realment mereix la pena visitar.

Perth

Perth és la capital de l'estat Austràlia Occidental i la principal ciutat de la costa oest d'Austràlia, amb menys de dos milions d'habitants.

 

Allunyada dels atractius més turístics d'Austràlia, Perth no és una parada habitual durant un viatge a Austràlia. Tanmateix i malgrat això, és una ciutat que realment mereix la pena visitar.

 

Entre els principals atractius de Perth trobarem un sorprenent paisatge arquitectònic, dominat per imponents gratacels, precioses cases colonials i un dels parcs de ciutat més bonics d'Austràlia, el Kings Park i Botanic Garden, des d'on tindrem ocasió de contemplar una de les millors panoràmiques de la ciutat, de la serralada Darling i dels rius Canning i Swan.

 

Situada molt prop de la costa de l'Oceà Índic, des de Perth és possible visitar algunes de les platges més emblemàtiques de la costa oest d'Austràlia, com ara Cottesloe Beach, i algunes de les poblacions costaneres més populars de la costa oest d'Austràlia, com ara Fremantale.

 

Però si parlem de les platges de Perth no podem obviar parlar de Rottnest Island, també coneguda com Rotto pels locals. Aquest és, sens lloc a dubtes, un dels millors llocs per passar un fantàstic dia de platja.

 

Bon viatge a Perth!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ