Tundra Viatges

Destinacions

DarwinTundra Viatges

Darwin és la porta d'entrada al Parc Nacional Kakadu, un món habitat per grans cocodrils i nombroses aus, dominat per extensos aiguamolls i preciosos salts d'aigua.

Darwin

Darwin és la capital de l'estat Territoris del Nord, un dels estats més deshabitats d'Austràlia.

 

Amb prou feines compta amb poc més de cent mil habitants, no obstant això i malgrat la seva reduïda grandària, Darwin és molt més cosmopolita del que habitualment esperem.

 

La seva proximitat a Àsia es percep en el preciós mosaic que dibuixen els seus barris i en l'ambient que es respira als seus carrers, convertint-la a la ciutat australiana que presenta major influència asiàtica.

 

En qualsevol cas, si per alguna cosa és coneguda Darwin és per ser la porta d'entrada a un dels parcs nacionals d'Austràlia més coneguts mundialment: el Parc Nacional Kakadu, un món habitat per grans cocodrils i nombroses aus migratòries de diferents espècies; un món dominat per aiguamolls i preciosos salts d'aigua; un món on la cultura aborigen està més present que a cap altre parc nacional d'Austràlia. És tal la seva importància que fins i tot ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Darwin és també porta d'entrada al Parc Nacional Litchfield, on trobarem un paisatge dominat per cascades i piscines naturals, a més d'alguns dels termiters més grans del món.

 

Però si parlem de Darwin tampoc podem obviar parlar de les Illes Tiwi, també conegudes com "les illes dels somriures" i situades en el punt en què el Mar d'Arafura s'uneix amb el Mar de Timor.

 

Bon viatge a Darwin i Territoris del Nord!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí