Tundra Viatges

Destinacions

CairnsTundra Viatges

Cairns és la porta d'entrada a la Gran Barrera de Coral i al bosc tropical Daintree, tots dos declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Cairns

Situada al nord de l'estat de Queensland, Cairns és un de les destinacions més populars d'Austràlia i de visita gairebé obligada durant tot viatge a Austràlia.

 

Cairns està considerada la porta d'entrada a la Gran Barrera de Coral, un dels millors llocs del món per practicar el submarinisme i snorkel, per gaudir de fantàstiques jornades de platja i sobretot un dels llocs on tindrem ocasió de contemplar alguns dels paisatges més fascinants d'Austràlia.

 

Cairns és també la porta d'entrada al bosc pluvial de Daintree, el bosc tropical més antic del món i que alberga la major diversitat d'animals i plantes del món.

 

Tal és la importància i la bellesa d'aquestes dues meravelles de la naturalesa que ambdues han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, convertint a Cairns en l'únic lloc del món on coincideixen dues meravelles declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Però aquí no s'acaben els principals atractius de Cairns, i és que des de Cairns també és possible visitar dos dels parcs nacionals més bonics d'Austràlia: el Parc Nacional Barron Gorge i el Parc Nacional Wooroonooran.

 

Bon viatge a Cairns!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí