Tundra Viatges

Destinacions

MelbourneTundra Viatges

Fascinant i eclèctica, Melbourne està considerada la capital cultural d'Austràlia i presenta un dels paisatges arquitectònics més bonics del país.

Melbourne

Melbourne és la capital de l'estat de Victoria i és la segona ciutat més gran d'Austràlia amb gairebé quatre milions d'habitants.

 

Situada a la vora de la Badia Port Phillip, Melbourne molt probablement és la ciutat australiana que presenta un dels paisatges arquitectònics més bonics del país i els habitants de la qual gaudeixen de millor qualitat de vida.

 

Fascinant i eclèctica, Melbourne està considerada la capital cultural d'Austràlia gràcies a que compta amb la major i més important oferta cultural del país, que inclou des de festivals gastronòmics, de cinema, musicals i exposicions d'art, fins a alguns dels esdeveniments esportius més importants a nivell mundial, com per exemple l'Obert de Tenis i el Gran Premi de Fórmula 1.

 

Melbourne és coneguda també com la "ciutat jardí" pels seus nombrosos jardins i parcs, a més de per albergar un dels jardins botànics més bonics d'Austràlia.

 

Però Melbourne en sí solament és un dels seus principals atractius, doncs des de Melbourne és possible visitar algunes de les zones més boniques i conèixer alguns dels paisatges més captivadors d'Austràlia.

 

Bon viatge a Melbourne!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí