Tundra Viatges

Destinacions

Terranova i LabradorTundra Viatges

Centenars de petits pobles, coves i badies sembren la costa, cadascun amb el seu particular encant, personalitat i colorit

Terranova i Labrador

La riquesa i varietat de paisatges que caracteritza al Canadà, es veu perfectament reflectida a la província de Terranova i Labrador, situada a la costa est del Canadà i on podem trobar des de serpentejants fiords, fins a imponents penya-segats costaners, incloent freds erms, grans llacs i extenses valls.

 

La seva capital i ciutat més gran és St. Johns, on es concentra una cinquena part de la població de Terranova i Labrador. La resta de la població es reparteix entre ciutats més petites de la costa i petits pobles costaners.

 

Pel que fa a la resta de la província de Terranova i Labrador, és pràcticament inaccessible, el que la converteix en una de les regions més despoblades i prístines del Canadà.

 

Entre els principals atractius de Terranova i Labrador s'inclouen tres dels parcs nacionals més especials del Canadà: el Parc Nacional Gros Morne, el Parc Nacional Terra-Nova i el Parc Nacional Torngat Mountains.

 

El Parc Nacional Gros Morne presenta un paisatge únic entre els parcs nacionals del Canadà, la bellesa del qual li ha valgut per a ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Dominat per frondosos boscos i preciosos fiords, el Parc Nacional Gros Morne és un autèntic paradís pels amants de les activitats a l'aire libe, incloent una àmplia xarxa de senders i oferint possibilitats tan diferents com l'escalada, el canotatge i la pesca.

 

El Parc Nacional Terra-Nova també presenta un paisatge dominat per una costa tranquil·la i profunds fiords. Es caracteritza principalment per ser el lloc ideal per veure passar els icebergs a la deriva durant la primavera. Mentre que, a l'estiu, les seves aigües són preses principalment per caiaquistes i canoistes.

 

Tanmateix, el Parc Nacional Torngat Mountains no té res a veure amb els seus veïns del sud. Situat a una de les regions més remotes de Terranova i Labrador, aquest parc nacional està habitat principalment per óssos polars i caribús, presenta un paisatge dominat per petites glaceres i és un dels llocs on habitualment cacen i pesquen els Inuit.

 

Terranova i Labrador compta també amb molts altres parcs provincials i reserves naturals, a més a més de llocs d'interès històric nacional i una àmplia col·lecció de fars que avisen els navegants de la proximitat dels seus més de 29.000 km de costes, habitualment coberts per una densa boira.

 

T'agradaria visitar Terranova i Labrador durant el teu proper viatge al Canadà? Contacta amb nosaltres i deixa't assessorar per un dels nostres experts en viatges al Canadà.

 

Per conèixer les nostres propostes de viatges a Terranova i Labrador, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si vols rebre pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatges a Terranova i Labrador, et recomanem emplenar i enviar tota la informació sol·licitada a la següent pàgina web.

 

Si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge a Terranova i Labrador, per a que t'assessorem i dissenyem el teu viatge a Terranova i Labrador a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Terranova i Labrador!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí