Tundra Viatges

Destinacions

SydneyTundra Viatges

Sydney gaudeix d'un dels millors climes del país i compta amb el port més bonic del món, amb la Sydney Opera House, el Sydney Harbour Bridge i els Sydney Botanic Gardens.

Sydney

Sydney és la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud, a més a més de ser la ciutat més antiga i la més poblada d'Austràlia amb més de quatre milions d'habitants.

 

Situada a la vora de la badia Jackson, Sydney gaudeix d'un dels millors climes del país amb més de 340 dies de sol a l'any, presentant una temperatura mitjana de 16ºC durant l'hivern i 26ºC durant l'estiu.

 

Però si per alguna cosa és coneguda Sydney és per comptar amb el port més bonic del món, on trobarem la Sydney Opera House, el Sydney Harbour Bridge i el Sydney Botanic Garden.

 

Entre els seus principals atractius s'inclouen també The Rocks, el barri més antic de Sydney i on tot va començar, i les seves gairebé 100 platges, entre les quals trobarem Bondi i Manly Beach.

 

Però un viatge a Sydney no estarà mai complet fins a visitar les Blue Montains, Parc Nacional declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i on tindrem ocasió de contemplar alguns dels paisatges més inspiradors d'Austràlia.

 

Bon viatge a Sydney!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí