Tundra Viatges

Destinacions

Àrtic CanadencTundra Viatges

L'Àrtic Canadenc és una de les regions més remotes i inexplorades del Canadà, un autèntic tresor que molt pocs tenen oportunitat de conèixer

Àrtic Canadenc

L'Àrtic Canadenc és una de les regions més remotes i inaccessibles del Canadà. Motiu pel qual també és una de les que s'han mantingut més verges i de les que desperten major interès natural.

 

L'Àrtic Canadenc comprèn gran part del nord del Canadà i limita a l'oest amb el mar de Beaufort; al nord amb l'oceà Àrtic; a l'est amb Groenlàndia, la Badia Baffin i l'Estret de Davis; i al sud amb la costa continental canadenca i la Badia de Hudson, sens dubte un dels millors llocs del Canadà per a l'observació d'óssos polars i belugues. De fet, tal és la densitat d'óssos polars que es concentren cada any a la Badia de Hudson que fins i tot s'ha declarat la "Capital del món dels óssos polars" i la "Capital del món de les belugues".

 

L'Àrtic Canadenc administrativament pertany a les províncies de Nunavut i Territoris del Nord-Oest i està format per més de 36.000 illes que romanen separades les unes de les altres i del continent per una sèrie de passatges, estrets o ancorades de mar, coneguts col·lectivament com el Pas del Nord-oest.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà. A la nostra Guia de Viatges al Canadà trobaràs les nostres propostes de viatges al Canadà més populars. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges al Canadà, incloses les expedicions a l'Àrtic Canadenc, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

De la mateixa manera, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu proper viatge al Canadà per a que t'assessorem i fins i tot dissenyem el teu viatge al Canadà a mida, et recomanem prestar especial atenció a la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí