Tundra Viatges

Destinacions

Estat de HawaiiTundra Viatges

A Háwai descobrireu un món de precioses platges paradisíaques, frondosos boscos tropicals, encantadors poblets i per descomptat balenes geperudes, dofins, tortugues i moltes espècies de peixos tropicals.

Estat de Hawaii

Háwai és el més recent dels estats dels Estats Units, un petit arxipèlag situat al nord de la Polinèsia i format per més de 2.400 illes i illots, entre els quals destaquen:


Illa Gran de Hawaii és la més gran de totes les illes de Hawaii. Tant com per concentrar onze dels tretze ecosistemes que hi ha a la terra. Aquí descobrirem un món dominat per precioses platges de fina sorra i aigües cristal·lines (com les de Kona), preciosos salts d'aigua i cataractes (com les de Hamakua), imponents camps de lava (com els de Puna) i el volcà més actiu del món (el Kilauea, protegit pel Parc Nacional Volcans).Maui és la segona illa més gran de l'arxipèlag de Hawaii i és llar de les que molts consideren les millors platges del món. Però Maui és molt més que només seixanta quilòmetres de platges paradisíaques, és també un dels millors llocs del món per a l'observació de balenes al seu hàbitat natural. I és que cada any són milers les balenes geperudes que tornen a les seves aigües per reproduir-se. A més a més, a Maui descobrirem també algunes de les cascades i salts d'aigua més bonics de l'arxipèlag de Hawaii, així com petits poblets amb tant encant com el de Hana i majestuosos volcans com el Haleakala.Ohahu és la tercera illa més gran de l'arxipèlag de Hawaii. Coneguda col·loquialment també con “l'Illa Reunió”, alberga la capital de l'estat: Honolulu. Entre els seus principals atractius es troben la famosa platja de Waikiki, Pearl Harbour (declarat lloc d'interès històric-nacional), la Badia de Hanauma (paradís pels amants del busseig) i l'emblemàtica costa nord (paradís pels amants del surf).Kauai és la més antiga i septentrional de les illes de Hawaii. És tal la seva bellesa i puresa, que popularment és coneguda també pels locals com “l'Illa Jardí”. I tot això gràcies a les seves fèrtils valls, els seus espectaculars penya-segats (com els de la costa Napali) i les seves precioses platges, entre les quals trobem la que ha estat considerada com la millor platja dels Estats Units: la platja Piopu. Però no podem parlar dels tresors naturals de Kauai sense fer especial èmfasi en el Canó de Waimea, també conegut popularment com “el Gran Canó del Pacífic”.Molikai és probablement la illa de Hawaii que compta amb major població de nadius hawaians, fet que es percep al seu ambient i es reflecteix als seus poblets, com ara el de Kaunakakai. Aquí trobarem els més importants assentaments històrics, com el de Kalaupapa, i una de les platges de sorra blanca més grans de Hawaii, com la de Papohaku.Lanai és la menys turística i la més tranquil·la de totes les Illes de Hawaii. Aquí el luxe no rau només en les instal·lacions del fantàstic resort on ens anem a allotjar, sinó també en la bellesa i puresa de l'entorn que ens envoltarà. Entre els seus principals atractius s'inclouen les formacions rocoses en Keahiakawelo, un paisatge desèrtic d'un altre món també conegut com “El Jardí dels Déus”.

 

Som especialistes en viatges als Estats Units. Si estàs buscant un viatge a la costa oest dels Estats Units que inclogui els principals atractius d'Arizona, consulteu la nostra Guia de Viatges als Estats Units.

 

Si no trobeu el viatge a la costa oest que esteu buscant , contacteu amb nosaltres i organitzarem el vostre viatge a mida.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí