Tundra Viatges

Destinacions

Spitsbergen (Svalbard)Tundra Viatges

Spitsbergen és la reserva natural més gran d'Europa i un dels millors llocs del món per a l'observació de l'ós polar

Spitsbergen (Svalbard)

Les illes Svalbard són un preciós arxipèlag àrtic situat a uns 650 km al nord de Noruega. Abasta des de Bear Island (74º Nord) fins a Røssøya (81 º Nord) i la seva illa més gran és Spitsbergen.

 

Amb una extensió de 625.000 km2, les illes Svalbard constitueixen la major reserva natural d'Europa i un dels millors llocs del món per a l'observació de l'ós polar, a més a més d'altres espècies àrtiques com ara la gavina d'ivori, la beluga i la morsa.

 

El paisatge de les illes Svalbard està dominat principalment per glaceres, que arriben a cobrir fins al 60% de la superfície de l'arxipèlag i algunes de les quals donen lloc a un dels paisatges més captivadors del planeta. En total, a les illes Svalbard amb prou feines trobarem 50 km de carretera.

 

Entre els principals nuclis urbans de les illes Svalbard es troben Longyearbyen i Ny-Ålesund, tots dos ubicats a l'illa de Spitsbergen.

 

Longyarbyen, amb aproximadament 2.000 habitants, és el principal aeroport d'entrada a Spitsbergen i, per tant, a les illes Svalbard. A Longyearbyen trobarem també l'única universitat de les illes Svalbard, la UNIS; a més a més de tot el que un turista pugui necessitar: un supermercat, una oficina de correus i diverses botigues de roba.

 

Ny-Ålesund, tanmateix, va sorgir com una ciutat minera i avui dia només ofereix serveis als científics. Habitada permanentment per 35 persones, durant l'estiu la seva població pot augmentar fins a 120 persones. Situada al preciós Kongsfjord, és la població més septentrional de les quatre que podem trobar a Spitsbergen.

 

Spitsbergen (Svalbard) és una de les nostres destinacions àrtiques més sol·licitades, no solament per la bellesa del seu paisatge i per constituir un dels millors llocs del món per a l'observació de l'ós polar, sinó també per lo ben comunicat que està amb les principals capitals europees, entre les quals s'inclouen Barcelona i Madrid.

 

Pels nostres viatges a Spitbergen (Svalbard) utilitzem tant velers com vaixells d'expedició polar. I, en funció del moment de l'any en que tingui lloc el viatge a Spitsbergen (Svalbard), l'itinerari pot incloure la costa oest de Spitsbergen, la costa sud de Spitsbergen, la circumnavegació a Spitsbergen i fins i tot l'exploració d'algunes de les illes més remotes de l'arxipèlag àrtic Svalbard, com ara Kvitøja.

 

Durant els nostres viatges a Spitsbergen (Svalbard) és possible també gaudir d'activitats opcionals, com ara el busseig, i de safaris fotogràfics, com ara per a l'observació de l'ós polar.

 

A aquesta pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge a Spitsbergen (Svalbard).

 

Si vols rebre un pressupost per a un dels nostres viatges a Spitsbergen (Svalbard), si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Si vols conèixer Spitsbergen (Svalbard), et recomanem confirmar la reserva del teu viatge a Spitsbergen (Svalbard) amb una antelació mínima de 10 mesos a la data de sortida. En cas contrari, és possible que no trobis disponibilitat en la data de sortida o en la categoria de cabina desitjada per tu.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Spitsbergen (Svalbard) i comptem amb més de 15 anys d'experiència organitzant i guiant expedicions polars.

 

Bon viatge a Spitsbergen (Svalbard)!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí