Tundra Viatges

Destinacions

Costa Est Estats UnitsTundra Viatges

Grans capitals, preciosos parcs nacionals, fantàstiques platges i molt més és el que t'espera a la costa est dels Estats Units

Costa Est Estats Units

A la costa est dels Estats Units trobaràs la ciutat més gran dels Estats Units i la que més milions de turistes rep cada any, Nova York. També coneguda com "La Gran Poma", és una visita obligada durant els viatges a la costa est dels Estats Units i una escala habitual durant els viatges a la costa oest dels Estats Units.

 

A la costa est dels Estats Units trobaràs també Chicago, ciutat que va ressorgir de les seves cendres com l'au fènix i el paisatge arquitectònic de la qual avui en dia és un dels més fascinants dels Estats Units. En ella es troba, a més a més, el quilòmetre zero d'una de les rutes més populars dels Estats Units, la Ruta 66.

 

I Nova Orleans, una de les ciutats més emblemàtiques dels Estats Units, llar d'un dels seus carnavals amb més renom i d'una de les comunitats més multiculturals i singulars dels Estats Units. Doncs, hi conviuen cultures d'orígens tan dispars com el caribeny, l'americà, el francès, l'espanyol i l'africà.

 

Una altra de les principals ciutats de la costa est dels Estats Units és Boston, la ciutat més antiga dels Estats Units, escenari en que es va forjar la independència dels Estats Units i on actualment conviuen algunes de les universitats més prestigioses dels Estats Units amb els instituts tecnològics més pioners del planeta.

 

Però a la costa est dels Estats Units no només trobaràs algunes de les capitals més importants del país, sinó també algunes de les seves millors platges, com ara les de Florida; i alguns dels seus parcs nacionals més visitats, com ara el Great Smoky Mountains a Tennessee; i alguns dels seus paisatges més inspiradors, com ara els de Nova Anglaterra durant la tardor, quan els seus boscos es cobreixen per un preciós mantell de tons ocre.

 

La costa est dels Estats Units és també el bressol d'estils musicals tan dispars com el Blues, el Rock & Roll i el Country; l'escenari d'algunes de les més grans i complexes lluites socials, com ara el Moviment pels Drets Civils; i llar de comunitats tan particulars i populars com la dels Amish.

 

T'agradaria visitar la costa est durant el teu proper viatge als Estats Units? Et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges per conèixer les nostres propostes de viatges als Estats Units.

 

Tanmateix, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge, per a que t'assessorem i pressupostem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que la costa est dels Estats Units pot oferir-te!

Galeries relacionades

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí