Tundra Viatges

Destinacions

Costa Est Estats UnitsTundra Viatges

A la costa est dels Estats Units trobarem algunes de les ciutats més populars dels Estats Units, com ara Boston, Nova York, Washington, Filadèlfia i Miami

Costa Est Estats Units

La costa est dels Estats Units inclou tots els estats ubicats a l'est del riu Mississippi.

 

Entre els estats més turístics de la costa est dels Estats Units s'inclouen Florida, Nova York, Massachusetts, Maine i New Hampshire.

 

A l'igual que a la costa oest dels Estats Units, a la costa est dels Estats Units també trobarem nombrosos parcs nacionals, alguns d'ells tant interessants com el Parc Nacional Acadia a Maine i el Parc Nacional Everglades a Florida.

 

Tanmateix, a diferència de la costa oest dels Estats Units, els parcs nacionals no són el principal motiu pel qual milions de turistes visiten cada any la costa est dels Estats Units, sinó que ho són les seves ciutats.

 

I és que a la costa est dels Estats Units trobarem algunes de les grans ciutats dels Estats Units, como ara Miami, Atlanta, Filadèlfia, Washington D.C., Boston i Nova York, sens lloc a dubtes la ciutat més visitada dels Estats Units.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i organitzem viatges tant a la costa est dels Estats Units com viatges a la costa oest dels Estats Units.


Si desitges conèixer les nostres propostes més populars de viatges als Estats Units, si us plau fes clic aquí.

 

Si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, si us plau utilitza el nostre cercador de viatges.

 

Si desitges rebre pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatges als Estats Units, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si cap de les nostres propostes de viatge als Estats Units s'ajusta al viatge que tu desitges fer, també podem dissenyar i organitzar el teu viatge als Estats Units a mida. Tanmateix, aquest no és un servei que oferim de manera gratuïta per les hores de feina que requereix i l'atenció personalitzada que suposa.


Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que la costa est dels Estats Units té per oferir-te!

Galeries relacionades

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí