Tundra Viatges

Destinacions

OntarioTundra Viatges

Ontario Ús llar de grans capitals com Toronto i Ottawa, i d'una de les principals icones del CanadÓ, les Cascades del NiÓgara

Ontario

Situada a la costa est del Canadà, la província d'Ontario és una de les seves províncies més desconegudes.

 

Entre els atractius turístics més coneguts d'Ontario es troben dues de les grans capitals de la costa est del Canadà, Toronto i Ottawa.

 

Mentre que Ottawa és la capital del Canadà i compta amb un dels museus més importants del país, el Museu de les Civilitzacions; Toronto és el seu cor financer i compta amb una de les ciutats subterrànies més impressionants. Només per això, ambdues ciutats són de visita obligada durant tot viatge a la costa est del Canadà.

 

Entre els atractius turístics més coneguts d'Ontario es troba també la Península de Niàgara, al centre de la qual trobareu una de les principals icones del Canadà: les Cascades del Niàgara, una autèntica meravella de la natura que ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que, sens dubte, nosaltres recomanem contemplar a vista d'ocell per poder apreciar millor la seva bellesa.

 

Tanmateix, els atractius turístics amb què compta Ontario són molts més que Ottawa, Toronto i les Cascades del Niàgara.

 

I és que, encara que la majoria de vosaltres ho desconegueu, a Ontario trobareu també alguns dels parcs nacionals més autèntics del Canadà, a més a més d'alguns dels parcs provincials més grans del Canadà i de nombroses Reserves Naturals i Marines.

 

I, per tot això, Ontario és una de les destinacions idònies per gaudir d'activitats a l'aire lliure com el senderisme, l'acampada, el caiac i la pesca, entre d'altres.

 

T'agradaria visitar Ontario durant el teu proper viatge al Canadà? Contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes en viatges al Canadà respondrà a la teva petició el més aviat possible.

 

Mentrestant, et recomanem també consultar les nostres propostes de viatge a Ontario a la nostra Guia de Viatges al Canadà.

 

Si vols rebre pressupost per a un dels nostres viatges a Ontario, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Tanmateix, si el que vols és comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge a Ontario, per a que t'assessorem i dissenyem el teu viatge a Ontario a mida, et recomanem prestar especial atenció a la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Ontario!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ