Tundra Viatges

Destinacions

Illa de VancouverTundra Viatges

L'Illa de Vancouver pertany a la Colúmbia Britānica i és fācilment accessible amb ferri des de Vancouver. És un dels millors llocs per a l'observaciķ d'orques i balenes al seu hābitat natural.

Illa de Vancouver

L'Illa de Vancouver és la major de les illes pertanyents a la Columbia Britànica. Situada al sud-oest de la Columbia Britànica, són les aigües de l'Estret de Geòrgia les que separen la Illa de Vancouver de la ciutat de Vancouver.

La costa sud de la Illa de Vancouver és la que presenta major densitat poblacional. De fet, és al sud de la Illa de Vancouver on trobarem la capital de la Columbia Britànica, Victòria.

La costa oest de la Illa de Vancouver alberga el Parc Nacional Pacific Rim, mundialment conegut per les seves nombroses illes desèrtiques, escarpados penya-segats, extenses platges de fina sorra, l'abundant fauna marina que habita les seves aigües i els densos boscos temperats humits que la cobreixen gairebé per complet.

La costa nord de la Illa de Vancouver és la més despoblada i per tant també la més verge i la millor conservada. De fet, és un dels millors llocs de la Illa de Vancouver per a l'observació d'orques i óssos precisament per aquest motiu.

T'imagines gaudint d'un passeig amb caiac mentre a metres de tu gens un grup d'orques? A l'Illa de Vancouver això no solament és possible, és l'habitual!

T'agradaria acampar en alguna de les illes verges d'al voltant de la Illa de Vancouver? Relaxar-te sota el cel estavellat de la Columbia Britànica mentre escoltes les orques passar per la badia? L'Illa de Vancouver és la teva destinació!

Som especialistes en viatges al Canadà i comptem amb més de 10 anys d'experiència organitzant grans viatges, viatges a Canadà en grup, viatges a Canadà amb nens, viatges a Canadà al teu aire i viatges de noces al Canadà.

Consulta aquí els nostres viatges a l'Illa de Vancouver.


Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí