Tundra Viatges

Destinacions

Illa de VancouverTundra Viatges

Situada a la costa oest del Canadà, l'Illa de Vancouver és la més gran de les 6.000 illes pertanyents a la Columbia Britànica

Illa de Vancouver

Entre els principals atractius de l'Illa de Vancouver es troba Victòria, que no solament és la capital de la Colúmbia Britànica, sinó que també és la ciutat més gran de l'Illa de Vancouver.

 

Entre els principals atractius de l'Illa de Vancouver s'inclouen també nombrosos pobles de costa, petits ports pesquers i algunes de les més populars destinacions d'estiueig de la costa oest del Canadà.

 

Però, si per alguna cosa és coneguda l'Illa de Vancouver, és per la seva riquesa i bellesa natural. I és que a l'Illa de Vancouver trobareu un dels parcs nacionals més populars de la Columbia Britànica, el Parc Nacional Pacific Rim, el paisatge del qual està dominat per frondosos boscos tropicals i una extensa línia de costa que atrau surfistes de tot el planeta.

 

A més a més del Parc Nacional Pacific Rim, a l'Illa de Vancouver trobareu també Parcs Provincials, així com Reserves Naturals i Marines, algunes de les quals se situen en les nombroses illes i illots que envolten l'Illa de Vancouver, passant a ser l'Illa de Vancouver el millor camp base per explorar-les.

 

D'altra banda, amb una extensió superior als 30.000 quilòmetres quadrats, l'Illa de Vancouver és un autèntic pati d'esbarjo pels amants de les activitats a l'aire lliure, oferint un ampli i variat ventall d'oportunitats que van des de la pràctica del surf i el senderisme, fins a l'observació de la fauna salvatge en llibertat i al seu hàbitat natural.

 

Pel que fa a la fauna salvatge que habita l'Illa de Vancouver, és molt rica i variada, incloent des d'óssos grizzli i bruns, fins a diferents espècies de balenes i orques. Però, com sempre passa amb la fauna salvatge, cal saber on anar i quan anar per veure-la.

 

Per tot això, l'Illa de Vancouver és una visita obligada durant tot viatge al Canadà.

 

T'agradaria visitar l'Illa de Vancouver durant el teu proper viatge al Canadà? Contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes en viatges a Canadà respondrà a la teva petició el més aviat possible.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà i coneixem la Illa de Vancouver de primera mà i en detall.

 

Si vols consultar les nostres propostes de viatge a l'Illa de Vancouver, et recomanem visitar la nostra Guia de Viatges al Canadà.

 

Si vols comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge a l'Illa de Vancouver, per a que t'assessorem en base al nostre coneixement i experiència, i per a que dissenyem el teu viatge a la Illa de Vancouver a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a l'Illa de Vancouver!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí