Tundra Viatges

Destinacions

Reserva Marina Península ValdésTundra Viatges

Península Valdés és sens dubte el millor lloc del món per a l'observació de la balena franca austral, a més de moltes altres espècies d'animals.

Reserva Marina Península Valdés

Situada a la Patagònia, Península Valdés és el millor lloc del món per a l'observació de la balena franca austral, espècie en perill d'extinció. Es compten a centenars les balenes que cada any tornen a Península Valdés per reproduir-se i alimentar-se.

Però a Península Valdés, a més de balenes franques australs, és també possible veure orques, llops i elefants marins, pingüins de Magallanes i moltes altres espècies d'aus voladores.

Les orques de la regió practiquen una estratègia de caça única en el seu gènere, que és el resultat de la seva adaptació a les condicions específiques del litoral.

És tal l'excepcionalitat de Península Valdés que fins i tot ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999, i és que aquí com a cap altre lloc es donen unes característiques biològiques i geogràfiques úniques.

Organitzem viatges a Península Valdés durant tot l'any, però et recomanarem unes dates o unes altres de viatge en funció de les espècies d'animals que desitgis veure.

No dubtis a consultar les nostres propostes de viatge a Patagònia!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí