Tundra Viatges

Destinacions

UshuaiaTundra Viatges

Ushuaia, a la Patagonia argentina, és la població més austral del món. És la capital de la província argentina Terra del Foc. És port de sortida pels viatges a l´Antàrtida i destinació habitual dels viatges d´estiu i viatges d´hivern a Argentina.

Ushuaia

Ushuaia és la capital de la província argentina Terra del Foc i la ciutat més autral del món. Ubicada a la riba del Canal de Beagle, està rodejada pels cims Martial, Oliva i Cinco Hermanos. Aquí trobarem un paissatge únic conformat per imponents glaceres, frondosos boscos, extensos turbals, preciosos llags d'aigües de color turquesa, els Andes i el Canal de Beagle. 

 

Entre els principals atractius d'Ushuaia trobarem:

 

El Parc Nacional Terra del Foc, un veritable espectacle de la naturalesa on és possible gaudir d'una agradable passejada a bord del Ferrocarril Austral Fueguino, també conegut com El Tren de la Fi del Món. La passejada en tren dura una hora i quaranta minuts aproximadament, voreja el riu Pipo i avança a través de densos boscos de cohiues i lengues, rius i valls. Des del tren es pot veure també la reconstrucció d'un assentament d'aborígens yámanes.

 

Els llacs Fangano i Escondido, preciosos llacs glacials d'intens color turquesa, als que s'arriba seguint la Ruta Nacional Nº 3 o Panamericana. Tindrem oportunitat de conèixer el llac Escondido des del Pas Garibaldi, ubicat als Andes Fueguinos. Tanmateix, haurem de creuar el bosc i avançar per camins de fang per a poder arribar fins el llac Fagnano, a la riba del qual podrem gaudir d'un deliciós asado argentino.

 

L'Estància Harberton, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999. És la més antiga de les estades fueguines i encara avui manté la seva arquitectura original, amb edificis de fusta coberts amb xapa acanalada, els seus jardins, molls i terrasses de pedra. El seu jardí reuneix la majoria de les espècies de la flora fueguina.

 

L'Illa Martillo o Yécapasela, única colònia de pingüins que trobarem al voltant d'Ushuaia. Aquí es reprodueixen unes 3.000 parelles de pingüí de Magallanes, 13 parelles de pingüí papúa i 155 parelles de corbs marins nien als penya-segats del sud. Per tal de protegir el manteniment de l'ecosistema de la illa, només es permet que la visitin 80 persones al dia i durant una hora aproximadament. Motiu pel qual recomanem reservar aquesta excursió amb la major antelació possible.

 

Ushuaia és, a més a més, port de sortida dels creuers a l'Antàrtida i dels creuers pels canals fueguinos.

 

Bon viatge!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí