Tundra Viatges

Destinacions

Badia de HudsonTundra Viatges

El principal nucli urbà de la Badia de Hudson és Churchill, petita població que amb prou feines compta amb mil habitants i situada al nord-est del Parc Nacional Wapsuk

Badia de Hudson

Situada al nord de la província de Manitoba, dins dels límits del Cercle Polar Àrtic, la Badia de Hudson és el millor lloc del Canadà per a l'observació d'óssos polars en llibertat i al seu hàbitat natural.

 

Tal és la quantitat d'óssos polars que cada any es concentren a la Badia de Hudson, que fins i tot li ha valgut per ser declarada "Capital del món dels óssos polars".

 

Octubre i novembre són les millors dates per a la seva observació, coincidint amb el moment en què centenars d'óssos polars esperen en l'extensa península al fet que les aigües de la Badia de Hudson es congelin i, així, ells puguin tornar a caçar la seva primera font d' aliment, les foques anellades.

 

Les excursions per a l'observació d'óssos polars es realitzen en uns autobusos especials, modificats per a la nostra seguretat i comoditat i coneguts com tundra buggies.

 

També és possible allotjar-se a un ecolodge, enmig de la ruta de migració dels óssos polars. Els ecolodge estan perfectament condicionats per a l'observació dels óssos polars i allotjar-vos aquí us permetrà estar en contacte amb la natura durant moltes més hores, el que a la seva vegada es tradueix en moltes més possibilitats d'observació d'óssos polars.

 

Des de l'ecolodge es realitzen també excursions a peu, sempre guiades per experts professionals que es mantindran alerta per la vostra seguretat ... doncs, recordeu que us trobeu a la "Capital del món dels óssos polars" i l'ós polar és carnívor.

 

La Badia de Hudson és també coneguda com la "Capital del món de les belugues". I és que durant els mesos de juliol i agost milers de belugues migren a les càlides aigües de l'estuari del Riu Churchill per criar, oferint-nos meravelloses oportunitats per a la seva observació.

 

Donada la limitada disponibilitat de serveis i l'alta demanda que es registra, recomanem reservar el vostre viatge a la Badia de Hudson amb una antelació mínima de 6 mesos. En cas contrari, és possible que no trobem places disponibles per a les dates de viatge escollides per vosaltres.

 

Som especialistes en viatges al Canadà i fa més de 15 anys que organitzem viatges a la Badia de Hudson per a l'observació d'óssos polars i belugues.

 

T'agradaria visitar la Badia de Hudson durant el teu proper viatge al Canadà? No ho dubtis més i contacta amb nosaltres. Un dels nostres experts en viatges al Canadà respondrà la teva petició amb el més aviat possible.

 

Bon viatge a la Badia de Hudson!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí