Tundra Viatges

Destinacions

Illes Shetland del SudTundra Viatges

Situades davant de les costes de la PenÝnsula AntÓrtica, l'arxipŔlag de les Illes Shetland del Sud Ús habitualment visitat durant els nostres viatges a l'AntÓrtida

Illes Shetland del Sud

L'arxipèlag de les Illes Shetland del Sud es troba a uns 120 km de la Península Antàrtica i està format per onze illes d'origen volcànic, a més a més de nombrosos illots de menor grandària.

 

Entre els seus principals atractius s'inclouen alguns dels paisatges més captivadors que tindrem ocasió de contemplar durant els nostres viatges a l'Antàrtida, així com abundant fauna salvatge.

 

Entre la fauna salvatge que habitualment nia a les Illes Shetland del Sud trobarem nombroses espècies d'aus, entre les quals s'inclouen petrels i skues, a més a més de pingüins papua, de cara blanca, adelia i fins i tot macaroni.

 

A les aigües de les Illes Shetland del Sud són habituals també diferents espècies de foques, com per exemple les de Weddell, les carranqueres i les lleopard, sens dubte les més feroces de totes.

 

Però no són aquests els únics mamífers marins que trobarem a les Illes Shetland del Sud, doncs a les seves aigües també abunden balenes fin, iubarta i minke.

 

En qualsevol cas, si hi ha alguna cosa que realment posa les Illes Shetland del Sud al mapa, aquesta és Illa Decepció, la més famosa de les illes d'aquest preciós arxipèlag antàrtic i desembarcament habitual durant els nostres viatges a l'Antàrtida i Illes Shetland del Sud.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges a l'Antàrtida, organitzem viatges a l'Antàrtida i Illes Shetland del Sud entre els mesos d'octubre i març, ja sigui a bord de vaixells d'expedició polar o a bord de vaixells trencagels.

 

Aquí podràs consultar totes les nostres propostes de viatge a l'Antàrtida i Illes Shetland del Sud. Si desitges rebre pressupost, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si desitges consultar més informació sobre les Illes Shetland del Sud i els nostres viatges a les Illes Shetland del Sud, aquí trobaràs nombrosos articles de distinta temàtica.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ