Tundra Viatges

Destinacions

AlaskaTundra Viatges

Conegut com “l'última frontera”, Alaska és un estat d'extrems: el més gran, el més despoblat i el més verge dels Estats Units

Alaska

Alaska és l'estat número 49 dels Estats Units des del 1959. Conegut popularment com "l'última frontera", Alaska és un estat d'extrems.

 

Situat al sud de l'Oceà Àrtic, a l'est de l'Estret de Bering, al nord de l'Oceà Pacífic i l'oest de la província canadenca Yukón, Alaska és l'estat més septentrional dels Estats Units.

 

Amb gairebé dos milions de quilòmetres quadrats d'extensió, Alaska és l'estat més gran dels Estats Units.

 

Amb una densitat de població de 0,4 habitants per quilòmetre quadrat, Alaska és un dels estats més despoblats dels Estats Units.

 

Per tot això, Alaska és també l'estat més verge i millor conservat dels Estats Units.

 

I és que a Alaska trobarem alguns dels Parcs Nacionals més reconeguts dels Estats Units, com per exemple el Parc Nacional Denali.

 

A Alaska trobarem també abundant fauna salvatge, com per exemple diferents espècies d'óssos i de balenes, a més de caribús, alcis i àguiles, entre altres espècies animals.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i entre les nostres propostes de viatges als Estats Units trobaràs també alguns viatges a Alaska.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges a Alaska, et recomanem fer clic aquí.

 

Si estàs interessat a rebre pressupost per a algun dels nostres viatges a Alaska, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si cap de les nostres propostes de viatges a Alaska s'ajusta a la teva idea de viatge, també podem dissenyar i organitzar el teu viatge a Alaska a mida. Tanmateix, per les hores de treball que requereix i l'atenció personalitzada que implica, aquest no és un servei que oferim de manera gratuïta.

 

Bon viatge a Alaska!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí