Tundra Viatges

Destinacions

Nova Esc˛ciaTundra Viatges

Un viatge a Nova Esc˛cia mai estÓ complet fins fotografiar el far de Peggy s Cove, passejar pels carrers de Lunenburg, contemplar la posta de sol a Cap Bretˇn i degustar les seves delicioses llagostes

Nova Esc˛cia

Situada a la costa est del Canadà, Nova Escòcia és la província més visitada del conegut com "Canadà Atlàntic".

 

El paisatge de Nova Escòcia és principalment rural, encara que també compta amb quilòmetres i quilòmetres de belles costes il·luminades per 160 fars, d'entre els quals el més fotografiat és el far de Peggy's Cove.

 

Entre els principals atractius de Nova Escòcia s'inclouen la seva ciutat capital, Halifax, cosmopolita ciutat que s'assenta al costat del mar i on tindreu ocasió de conèixer un dels llocs històrics d'interès nacional més visitats de Canadà: la Citadel, un fort militar amb forma d'estrella, que va ser construït el 1856 i al qual cap enemic es va atrevir mai a atacar.

 

Entre els principals atractius de Nova Escòcia s'inclouen també petits pobles costaners, els ports i carrers dels quals es troben flanquejats per acolorides cases i d'entre els quals menció especial mereix Lunenburg, la ciutat colonial britànica més ben conservada d'Amèrica del Nord, el que li ha valgut per ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Nova Escòcia compta també amb 3 parcs nacionals, d'entre els quals el més visitat és el Parc Nacional de les Terres Altes del Cap Breton, conegut pels seus penya-segats escarpats i profunds canons, a més a més de per albergar part d'una de les carreteres panoràmiques més espectaculars del Canadà: el Cabot Trail.

 

Pel que fa a la fauna salvatge, són 12 les espècies de balenes que habitualment poden ser vistes a les seves aigües, el que converteix a Nova Escòcia en un dels millors llocs del Canadà per a l'observació de balenes.

 

Nova Escòcia és llar també de les marees més altes del món, canviant per complet el paisatge de la Badia de Fundy dues vegades al dia.

 

Però un viatge a Nova Escòcia mai està complet fins degustar les seves llagostes (Nova Escòcia és un dels principals exportadors de llagosta del món) i les vieires fresques de Digby.

 

T'agradaria visitar Nova Escòcia durant el teu proper viatge al Canadà? Contacta amb nosaltres i un dels nostres experts en viatges al Canadà respondrà a la teva petició el més aviat possible.

 

Mentrestant et recomanem també consultar la nostra Guia de Viatges al Canadà, on trobaràs un resum dels nostres viatges al Canadà més populars i sol·licitats.

 

Som especialistes en viatges al Canadà i comptem amb més de 15 anys d'experiència organitzant viatges al Canadà, ja sigui viatges Fly & Drive o viatges organitzats amb tots els trasllats i les excursions guiades.

 

Bon viatge a Nova Escòcia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ