Tundra Viatges

Destinacions

YukónTundra Viatges

Yukon no solament és llar d'un dels més bells parcs nacionals de Canadŕ, sinó que també és escenari de les nostres millors aventures en canoa i trineu de huskies

Yukón

Situat al nord-oest del Canadà, Yukón és una de les seves províncies més emblemàtiques i la destinació favorita d'intrèpids exploradors, àvids d'aventures i grans experiències.

 

Entre els seus principals nuclis urbans es troben Whitehorse, capital de Yukón i el seu principal aeroport d'accés, i Dawson City, on encara avui es respira l'ambient de la febre de l'or de Klondike que va tenir lloc a finals del segle XIX.

 

Entre els seus principals atractius s'inclouen quatre dels grans parcs nacionals del Canadà, entre els quals menció especial mereix el Parc Nacional Kluane, que protegeix ni més ni menys que vint-mil quilòmetres quadrats i és llar de Mount Logan, el pic més alt del Canadà amb 5.959 metres. Tal és la seva bellesa i riquesa natural que fins i tot ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

 

Però si hi ha alguna cosa que domina i caracteritza el paisatge de Yukón és el poderós riu Yukón i els seus afluents, escenari dels nostres fantàstics viatges amb canoa. Viatges que no solament et permetran conèixer la bellesa de Yukón, sinó també degustar les millors truites i salmons del Canadà.

 

Yukón també és escenari dels nostres fantàstics viatges en trineu de huskies, durant els quals no solament tindràs ocasió de contemplar la bellesa del paisatge de Yukón cobert per un dens mantell de neu, sinó també de gaudir amb un dels fenòmens naturals més bells del planeta: les aurores boreals.

 

T'agradaria visitar Yukón durant el teu proper viatge al Canadà? Contacta amb nosaltres i un dels nostres experts en viatges al Canadà respondrà a la teva petició el més aviat possible.

 

Mentrestant et recomanem també consultar les nostres propostes de viatges al Canadà utilitzant el nostre cercador de viatges.

 

Tanmateix, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu proper viatge a Yukón, per a que t'assessorem i dissenyem el teu viatge a Yukón a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Som especialistes en viatges al Canadà i coneixem Yukón de primera mà. Reserva el teu viatge a Yukón amb nosaltres i gaudeix de la millor de les aventures!

 

Bon viatge a Yukón!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí