Tundra Viatges

Destinacions

QuebecTundra Viatges

Quebec és única entre les províncies deL Canadā grācies a la seva riquesa cultural i natural, motiu pel qual és també una de les més populars i visitades

Quebec

Situada a la costa est del Canadà, la província de Quebec és única entre les províncies canadenques gràcies a la seva herència francesa. És també una de les províncies més populars del Canadà per nombrosos i molt variats motius.

 

Entre els principals atractius que trobareu a la província del Quebec s'inclouen dues de les principals capitals del Canadà: Quebec City i Montreal.

 

Quebec City és la capital de la província del Quebec i l'única ciutat emmurallada d'Amèrica del Nord. És precisament gràcies a la seva muralla, que data del x. XVII, que en 1.985 Quebec City va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta és, sense cap dubte, una de les visites obligades durant tot viatge a la costa est del Canadà.

 

Montreal és la ciutat més gran de la província del Quebec i la segona ciutat francòfona més gran del món (la primera és París). Montreal és, doncs, una de les ciutats més cosmopolites del Canadà, ja que en ella conviuen ni més ni menys que dues llengües oficials (l'anglès i el francès) i 80 comunitats culturals diferents.

 

Entre els principals atractius de la província de Quebec s'inclouen també tres parcs nacionals, vint-i-tres parcs provincials, quinze reserves naturals i més de cent mil llacs. Tots ells fan de la província del Quebec un autèntic pati d'esbarjo pels amants de les activitats a l'aire lliure, com ara el senderisme, el caiac, la pesca i l'acampada.

 

La província de Quebec és també coneguda per la seva abundant fauna salvatge, entre la qual menció especial mereixen el caribú, l'ós bru i diferents espècies de balenes, algunes de les quals són tan excepcionals com la beluga, pròpia de latituds més septentrionals.

 

T'agradaria visitar la província de Quebec durant el teu proper viatge al Canadà? Consulta les nostres propostes de viatge al Quebec a la nostra Guia de Viatges al Canadà.

 

Si vols rebre pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatge al Quebec, emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Si prefereixes comentar amb nosaltres tots els detalls del teu viatge a Quebec per a que t'assessorem i dissenyem el teu viatge a Quebec a mida, et recomanem llegir atentament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Som especialistes en viatges al Canadà, coneixem la província de Quebec de primera mà i comptem amb més de 15 anys d'experiència organitzant viatges al Canadà.

 

Bon viatge a Quebec!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí