Tundra Viatges

Destinacions

AntÓrtidaTundra Viatges

La PenÝnsula AntÓrtica ofereix els paissatges mÚs captivadors i la mÚs ampla varietat de fauna salvatge de l'AntÓrtida.

AntÓrtida

L'Antàrtida són totes les terres emergides per sota del paral·lel 60ºS i el seu límit és la Convergència Antàrtica, que inclou les Illes Geòrgia del Sud, les Illes Sandwich del Sud, les Illes Órcades del Sud, les Illes Shetland del Sud i el continent antàrtic.

 

L'Antàrtida presenta forma de coma i es divideix entre l'Antàrtida Oriental i l'Antàrtida Occidental. L'Antàrtida Oriental és la regió circular, mentre que l'Antàrtida Occidental és l'apèndix que s'estén cap al nord, cap a Terra del Foc (Argentina).

 

La principal característica de l'Antàrtida Occidental és la Península Antàrtica, 800 km de cadena muntanyenca caracteritzada per nombrosos fiords ocupats per valls glacials, una línia de costa molt irregular, i una gran presència de platges i ports lliures de gel.

 

A la Península Antàrtica és on tenen lloc la majoria dels nostres viatges a l'Antàrtida, doncs és aquí també on trobarem alguns dels paisatges més captivadors del continent blanc, a més d'abundant fauna salvatge entre la qual s'inclouen diferents espècies de pingüins, foques, balenes i nombroses aus.

 

Com a agència de viatges especialitzada en viatges a l'Antàrtida, organitzem viatges a l'Antàrtida entre els mesos d'octubre i març, ja sigui a bord de vaixells d'expedició polar o a bord de vaixells rompehielos.

 

Aquí podràs consultar totes les nostres propostes de viatge a l'Antàrtida. Si desitges rebre pressupost, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si desitges consultar més informació sobre l'Antàrtida i els nostres viatges a l'Antàrtida, aquí trobaràs nombrosos articles de distinta temàtica.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ